ABC Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Türkiye’nin yeni nesil markalarından birisi olarak dikkat çeken ABC mobilya yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları sizlerle birlikte. Her geçen gün daha farklı, daha göz alıcı ve bir o kadar da modern seçenekler kendisini gösteriyor. Bizde en yeni markaların ürünlerini sizler için inceliyoruz. Şimdi ise ABC mobilya ürünlerine bakış atacağız.

ABC Mobilya Event Yemek Odası Takımı

Türkiye’de özel camekan tasarıma sahip ender ürünlerden birisi. Tamamen modern, göz alıcı ve bir o kadar da kaliteli bir ürün. Dolayısı ile farkını her şekilde ortaya koyduğu aşikar. 5,872 TL peşin fiyatı ile satışta.

ABC Mobilya Event Yemek Odası Takımı

ABC Mobilya Clary Yemek Odası Takımı

Birinci sınıf görüntüsü ve malzeme kalitesi ile birlikte uzun süre sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz kalitede ürünlerden birisi diyebiliriz. Özel tasarım camekan ürünleri ile de göze hitap eden bir ürün olduğunu yineleyelim. Fiyatı resmi internet sitesinde yer almıyor.

ABC Mobilya Clary Yemek Odası Takımı

ABC Mobilya Sylviana Yemek Odası Takımı

Yine farklı, yine modern ve adından ciddi anlamda söz ettiren seçeneklerden birisi olarak dikkat çekiyor. Özel vitrin konsepti ile mükemmel bir görünümü bizlere sunan harika ötesi seçenekler arasında kendisini gösteriyor. 4,742 TL indirimli fiyatı ile fark yaratanlardan.

ABC Mobilya Sylviana Yemek Odası Takımı

ABC Mobilya Ashley Yemek Odası Takımı

Country bir yemek odası takımı konsepti ile markanın en can alıcı ürünlerinden. Beyaz renk konseptini modern çizgiler ile buluşturmayı başarmış yeni sezon ürünü. Gerçekten göz alıcı ve bir o kadar da kaliteli. 5,418 TL fiyat etiketi ile sizlerle birlikte.

ABC Mobilya Ashley Yemek Odası Takımı

ABC Mobilya Jennifer Yemek Odası Takımı

İki renkli sandalye konsepti ve birinci sınıf ceviz görüntüsü ile birlikte ciddi anlamda fark yaratan bir ürün. Kalitesi aşikar, muazzam görselliği ve tasarımı yine aşikar olan bir ürün diyebiliriz. 5,662 TL takım fiyatı inanılmaz uygun.

ABC Mobilya Jennifer Yemek Odası Takımı

ABC Mobilya Adrian Yemek Odası Takımı

Beyaz ve çizgisel mobilya tasarımının en ideal örneklerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Özellikle malzeme kalitesi kanıtlanmış son derece görsel. Yeni nesil yemek odaları için görsellik açısından her seçeneği sunan ürünlerden. Takım fiyatı olarak ise detaylar için iletişime geçin.

ABC Mobilya Adrian Yemek Odası Takımı