Alfemo Yemek Odası Modelleri

1997 yılında kurulan Alfemo Mobilya, kurulduğu ilk andan bugüne kadar ‘’Özgün tasarımlarıyla mobilya pazarında trendleri belirleyen etkin bir marka olmak” vizyonunu benimsemiştir. Bu bakımdan pek çok alanda adından söz ettiren ürünler tasarlamış, bu ürünleri belirlenen satış noktalarından tüketici yanlısı tavrıyla pazarlamıştır. Tüketici yanlısı fiyatlarıyla pazarladığı, modaya yeni bir seviye getiren , fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünlere tüketici de hak ettiği değeri vermiştir. Yeni nesil teknolojilere sahip fabrikalarda, bir evin en baştan dekore edilebilmesi için gereken ne varsa üretilmektedir. Yatak odaları, yemek odaları, yaşam üniteleri, oturma grupları, corner consept, kitchen studio, Alefemo Home Decor, Alfemo Yatak Merkezi, Kids&Teens, Baby gibi alanlardaki üretimleriyle evinizi kolaylıkla dekore edebilirsiniz. Üstelik Home Decor kategorisindeki ürünler halılardan uyku tekstiline kadar geniş olduğundan, dekoratif eşyalar için de ayrıca araştırma yapmanıza gerek yoktur.

Alfemo’daki Yemek Odaları

Alfemo Yemek Odası Modelleri, özgün tasarımlarıyla pek çok kişiye hitap ettiğinde mutlaka göz atılması gerekir. Yemek odası modelleri için kataloglardan bakabileceğiniz gibi satış noktalarından da bakabilirsiniz. Alfemo’da bulunan bazı yemek odası takımları şu şekilde sıralanabilir; lezzetli tasarımı ile Misty oda takımı, mermerin ihtişamlı dönüşü ile Arven oda takımı, her öğünde övünülecek detaylar ile Marvin oda takımı, şık görünümü ve rahat kullanımıyla Gravity oda takımı, sonsuzluğa daveti ile İnfinity oda takımı, doyum olmayan şıklığıyla Catherene oda takımı, kusursuzluğun seçkin örneği olarak Vancouver oda takımı, vintage tutkusu ile Brooklyn oda takımı, Alaçatı oda takımı, Santa Monica oda takımı, Julien oda takımı, Siena oda takımı, Escuda oda takımı ve Metropol Style oda takımı..

Yemek Odasının Seçiminde Önemli Noktalar

Her şeyden önce yemeklerinizi mutluluk içinde yiyebilmeniz için yemek odanızı kendi tarzınıza, kendi beğeninize göre oluşturmalısınız. Yemek odanızda bulunacak olan masaların, sandalyelerin, konsolların, vitrinlerin ve de aksesuarların uyumu önemli olduğu gibi tüm bunlar sizin istediğiniz renklerde, sizin beğendiğiniz tarzlarda olmalıdır. Böylece size has bir şekilde yemek odanızı dekore edebilirsiniz.