Balhome Yemek Odası Takımı Modelleri

Yemek odası takımları, salonun en şık mobilyalarındandır. Evinizdeki alana göre farklı yemek odası modelleri arasından tercih yaparak salonunuza uygun bir ortam yaratabilirsiniz. Ahşap, cam detaylı, MDF, ceviz ve meşe gibi farklı türlerden oluşan Balhome yemek odası takımı modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Yemek masası ve sandalye takımlarının yanı sıra, konsol, büfe, büfe aynası, orta sehpa ve kitaplık ürünlerini de takımlar içerisinde bulabilirsiniz. Birbirinden farklı modellerde istediğiniz özellik ve tarzda ürün bulmanız mümkün.

Balhome Kullanışlı ve Şık Yemek Odaları

Evinizin alanına ve tarzına göre birçok farklı stilde yemek odası takımı bulabilirsiniz. Eskitilmiş, MDF, parlak yüzey ya da cam detaylı modeller arasından istediğiniz gibi seçimde bulunabilirsiniz. Balhome yemek odası takımı modelleri son derece şık ve ince detaylarla dizayn edilmiş. Nisan, Epoksi, Enez, Bello, Tebriz gibi farklı yemek odası serileri arasından tarzınıza göre seçim yapabilirsiniz. Yalnızca yemek masası- sandalye takımları satın alabileceğiniz gibi, büfe aynası, büfe, TV konsolu, sehpa, kitaplık gibi ürünleri ya da ürünlerden biri de ek olarak takım şeklinde alabiliyorsunuz. Modellerin hepsi oldukça şık ve modern bir çizgide.

Balhome Modern Yemek Odası Takımları

Hem modern ve çağdaş hem de şık ve klasik çizgilere sahip yemek odası takımları bulunuyor. Balhome’da bulunan birbirinden farklı çizgide yemek odası serileri içerisinden seçim yapabilirsiniz. Tüm modeller son derece modern bir yapıdadır. Klasik ve şaşalı modellerde de çağdaş çizgiler bulunuyor. Böylece hem şık hem de modern bir hava yaratmanız mümkün. Balhome yemek odası takımı modelleri farklı doku, renk, yapı ve materyallere sahip. Salonunuzun genel havası, mobilyalarınız ve koltuk takımlarınızın tarzına göre yemek odası modelleri içerisinden seçim yapabilirsiniz.