Bellona Yemek Odası Fiyatları

Bellona yemek odaları sayesinde hem kaliteli bir ortamda yemek yeme hem de gösterişli bir alanda misafirlerinizi ağırlama şansına erişeceksiniz. Bellona yemek odaları; içerdikleri her bir ürünle sizleri ferahlık ve şıklık konusunda tatmin edecektir. Bellona yemek odası fiyatları belirlenirken yemek odası takımı içerisinde yer alan yemek masası, konsol, konsol aynası ve sandalye gibi parçaların fiyatları toplanmaktadır.

Grande Yemek Odası Takımı

Grande yemek odası takımının renk konfigürasyonunda parlak fildişi kullanılmıştır. Estetik görüntüsünün yanı sıra işlevsel birçok uygulamasıyla da sizlere rahat bir kullanım imkanı sunmaktadır. Yemek odası takımının büfe ünitesi üst tablasında yer alan mermer desenli etkili uygulama, gümüşlük ve vitrin ünitelerin iç arka kısmında da kullanılmıştır. Bununla birlikte, kapaklar entegre edilerek kullanılan altın renkli yuvarlak kalıp uygulamaları sayesinde hem görsellik üst seviyelere taşınmış hem de yemek odası takımının kimliğine katkı sağlanmıştır. Ürünün ömrünün arttırılması ve kullanım kolaylığı sağlanması açısından kapaklarda yavaşlatıcı mekanizma kullanılmıştır. Ürünün yapım aşamasında çevreye herhangi bir zarar vermeyen E-1 kalite standartlarında kanserojen madde içermeyen malzemeler kullanılmıştır. Grande yemek odası midi takım 5.575,00 TL iken Grande yemek odası maksi takım 7.231,00 TL olarak belirlenmiştir.

Selegno Yemek Odası Takımı

Bellona’nın Selegno yemek odası takımının renk konfigürasyonunda lacivet, ceviz ve bakır renk uygulamalarına yer verilmiştir. Selegno yemek odası takımı; estetik tasarımının yanı sıra barındırdığı işlevsel özellikleriyle tüm kullanıcıların beklentilerini karşılamaktadır. Bu modelde, temizliğin kolaylaşmasını sağlayan yerden yüksek ayak kullanılmıştır. Takımın vitrin ve gümüşlük ünitesi, ürünün büfe aynası ve alternatif sandalye özellikleri; Selegno yemek odası takımını farklı kılan detaylar arasındadır. Bellona yemek odası fiyatları arasından Selegno yemek odası takımının fiyatı mini takım için 4.522,00 TL olarak belirlenmiştir.

“Bellona Yemek Odası Fiyatları” üzerine 15 yorum.

1. Bellona yemek odası takımları güzel ancak biraz daha bekleyin ötv vergisi düşünce fiyatlar çok aşağı gelecek. Az kaldı sabır edin

2. Selamın aleyküm siten inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım

3. Nevşehir merkezden ben Nuray PEÇEN. Selamlar bu web sitesi cidden dikkat çekici, sağolun 10-03-2019 18:17:12

4. Rize merkezden ben Hazım ALÇİÇEK. Selam herkese paylaşımınız inan ki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 12-03-2019 09:25:18