Bellona Yemek Odası İndirimleri 2019

Bugün ki makalemizde fikir sahibi olmanız adına çok araştırılan Bellona yemek odası indirimleri 2019 örnekleri üzerinde durma yoluna gideceğiz. Enflasyonla Top Yekün Mücadele ve ÖTV indirimleri kapsamında artık yemek odası takımlarında da büyük indirimler söz konusu. Bellona, bilhassa indirimli fiyatları ile ciddi anlamda dikkat çekiyor diyebiliriz.

Yemek odalarında ki kampanyalı fiyatları sizlere elimizden geldiğince sunmak ve kampanyalardan faydalanmanıza da yardımcı olmak istiyoruz.

Bellona Grande Yemek Odası Takımı İndirimi

Bellona markasının yeni sezon ürünleri içerisinde en büyük farkı yaratan ürünlerinden birisi diyebiliriz. Yeni nesil modern çizgisini üzerinde barındıran harika ürünler olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi ise indirimli fiyatları ile sizlere sunuluyor. 6,162 TL yerine bu ürüne 5,192 TL fiyat etiketi ile sahip oluyorsunuz.

Bellona Selegno Yemek Odası Takımı İndirimi

Ağaç görünümlü mükemmel ötesi bir yemek odası. İndirimden faydalanmak için gerçekten elinizi çabuk tutmanız gereken bir ürün olduğunu da net şekilde söyleyebiliriz. 5,648 TL yerine 4,186 TL gibi bir indirim ile bu mükemmel ürüne sahip olabilme şansına erişiyorsunuz.

Bellona Lofty Yemek Odası Takımı İndirimi

Modern bir yemek odası sahibi olmak isteyenler için harika ötesi bir takım daha sizlerle. Markanın en yeni modellerinden birisi diyebiliriz. 8,467 TL fiyat yerine bu mükemmel takıma indirimli olarak 6,278 TL gibi bir fiyata sahip olma şansına sahip olacaksınız.

Bellona Lofty Yemek Odası Takımı İndirimi

Bellona Volga Yemek Odası Takımı İndirimi

Beyaz renkli mobilyaların çok ciddi anlamda fark yarattığını biliyoruz. İngiliz vari dekorasyon prensiplerini barındıran odalarda gerçekten inanılmaz bir seçenek. Normalde 6,552 TL olan fiyatı şu sıralar ise indirimli olarak 4,858 TL dolaylarında seyrediyor ve kaçırılmaz fırsat.

Bellona Volga Yemek Odası Takımı İndirimi

Bellona Vitella Yemek Odası Takımı İndirimi

Yine bir İngiliz mizansenini andıran harika ötesi yemek odaları tercih edenler için en ideal örneklerden birisidir. Tabi ki indirim fırsatı ile de kesinlikle kaçmaz bir ürün. 6,976 TL fiyat yerine bu ürüne şuan 5,173 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olma şansını yakalıyorsunuz.

Bellona Vitella Yemek Odası Takımı İndirimi

Bellona Monreal Yemek Odası Takımı İndirimi

Bellona markasının en çok ilgi gören yemek odası takımlarından birisi, şuan indirimli markaları ile dikkat çekiyor. Tabi ki indirimli fiyatı da merak ediyorsunuz. 5,925 TL fiyat yerine şuan 4,390 TL fiyat etiketi ile sahip olabiliyorsunuz.

Bellona Monreal Yemek Odası Takımı İndirimi