Bellona Yemek Odası Modelleri

Bellona Mobilya ülkemizde 1997 yılından beri üretim yapmaktadır. Yaptığı yatırımlar ve izlediği stratejiler ile sektörde iyi bir yer edinmiş bulunmaktadır. Yatırımlarının büyük bir kısmını Bellona, Kayseri Organize Sanayi Bölgesin’de yaptığından bu bölgede büyük bir de kapalı üretim fabrikası da vardır, yine de Bellona ürünleri genellikle beş ana tesis üzerinden yapılmaktadır. Tüketicilere en iyi şekilde hizmet vermeyi, modern tasarımlara sahip mobilyaları üretmeyi, dünya standartlarına uygun kalitedeki ürünler üretmeyi amaçladığından ve bu yönde çalıştığından her geçen yıl daha da gelişmektedir. Şimdilik Oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları, yatak ve baza, genç ve bebek odaları, mutfak masa-sandalyeleri, ev tekstili, bahçe mobilyaları, halılar ve de aksesuarlar alanlarında hizmet vermektedir. Hizmet verdiği bu alanlarda da en iyisi olmaya yönelik bir çabası vardır Bellona Mobilya’nın.

Bellona’nın Yemek Odaları

Bellona yemek odası modelleri pek çok tarza hitap etmektedir. Bellona’nın bazı yemek odası modelleri şu modellerden ibarettir: Parlak fildişi tasarımıyla Grande oda takımı, ceviz ve lacivert renkleriyle Selegno oda takımı, meşe ve siyah renkleriyle Lofty oda takımı, baklava desenli aynasıyla Volga oda takımı, üç boyutlu dekoratif modelleriyle Vitella oda takımı, fildişi rengiyle Monreal oda takımı, opak beyaz ve mavi renkleriyle Mavenna oda takımı, ceviz ve fildişi renkleriyle Lantes oda takımı, yüksek ayaklı üretim tarzıyla Vienza oda takımı, meşe ve antrasit renkleriyle Violet oda takımı, opak beyaz rengiyle Sementa oda takımı. Tüm bu modeller, Bellona’nın yenilikçi ve modern anlayışını yemek odası üzerinden göstermektedir. Bellona’nın tasarladığı çoğu yemek odaları, insan sağlığına verilen değerden ötürü kanserojen madde içermemektedir. Ve yine çoğunluğu farklı temalar içeren tasarımlarıyla herkesin beğenebileceği türdendir. Bir Bellona mağazasına gidip baktığınızda, çeşitlilik sayesinde elbette size göre bir tasarım bulabileceksinizdir.

Yemek Odaları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bir evde en samimi anların yaşandığı oda belki de yemek odasıdır. Bu bakımdan yemek odanızın sizin zevkinize uygun olması büyük bir önem arz eder. Yemek odanızı satın almadan önce mutlaka kendinize göre bir tarz seçmelisiniz.