Bellona Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Türkiye’nin lider ve modern üreticilerinden birisi olarak dikkatleri çeken Bellona yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları sizlerle. Her geçen gün mobilya tasarımlarında daha yenilikçi seçenekler kendisini net olarak gösteriyor. Bizde sitemiz içerisinde sizlerle daha farklı seçeneklere eğileceğiz. Bellona yemek odası indirimleri konumuzu da inceleyebilirsiniz.

Bellona Venturo Yemek Odası Takımı

Son derece modern, minimal ve bir o kadar da retro tarzı ile birlikte fark yaratan bir yemek odası takımı. Kısa süre içerisinde adından ciddi anlamda fark yaratıyor. 7,083 TL fiyat etiketi ile de sizlere sunuluyor.

Bellona Venturo Yemek Odası Takımı

Bellona Belissa Yemek Odası Takımı

Belissa, özellikle İngiliz konseptini benimsemiş olan ve her anlamda fark yaratan kaliteli seçeneklerden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Bu harika yemek odası takımı yeni sezon ve fiyatı sadece 6,105 TL.

Bellona Belissa Yemek Odası Takımı

Bellona Valdes Yemek Odası Takımı

Beyaz, krem ve pembe renk tonları ile ciddi anlamda fark yaratıyor. Kaliteyi en uygun fiyatlar ile yıllardır bizlere sunan ve güven inşa eden bir marka. Bu harika ötesi yemek odası takımına sadece 4,525 TL fiyat etiketi ile sahip olabileceksiniz.

Bellona Valdes Yemek Odası Takımı

Bellona Lisbon Yemek Odası Takımı

Sandalye tasarımlarından tutun da tüm koltuk geneline her aşamasında modernliği ile kendisini gösteren yeni nesil bir seçenek diyebiliriz. Lisbon yemek odası tam bir çizgisellik abidesi de diyebiliriz. Bu takıma sadece 10,049 TL fiyat etiketi ile sahip olabiliyorsunuz.

Bellona Lisbon Yemek Odası Takımı

Bellona Sementa Yemek Odası Takımı

Yine, yeni nesil bir seçenek ve adından her anlamda söz ettiren modern bir mobilya takımı olduğunu söyleyebiliriz. Bu yemek odası takımında özellikle 4,776 TL gibi indirimli ve gerçekten şaşırtıcı fiyat adından söz ettiriyor. Dolayısı ile dikkat çekici, her şekilde farkını ortaya koyan bir yemek odası takımı.

Bellona Sementa Yemek Odası Takımı

Bellona Violet Yemek Odası Takımı

Listemizde ki son yemek odası takımı da daha çok klasik ve bir o kadar da sade seçenekleri ciddi anlamda sevenlere diyebiliriz. Rengi, çizgisi ve modernlik anlayışı ile birlikte tam bir özel tarz seçeneği. Bu mükemmel ötesi takımlara 4,805 TL fiyat etiketi ile sorunsuz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Bellona Violet Yemek Odası Takımı