Bellona Yemek Odası Takımı Modelleri

Yemek odası takımları, salonlarınızın hem şık hem de fonksiyonel şekilde dizayn edilmesini sağlamaktadır. Masa sandalye takımlarının haricinde, konsol ve sehpa takımları gibi ürünleri içeren paket modeller de bulunmakta. Bellona yemek odası takımı modelleri içerisinde, klasik, modern, vintage, retro gibi birbirinden farklı temalarda ürünler bulunmaktadır. Bellona’nın Lantes, Vienza, Violet, Sementa gibi özel yemek odası serileri de bulunuyor. Birbirinden farklı renk, model ve dokuda ürünü burada bulabilirsiniz.

Birbirinden Farklı ve Şık Bellona Yemek Odası Takımları

Altın detaylı beyaz/ ekru mobilyalar, ahşap renkli takımlar, modern, renkli yemek odası takımı gibi birçok çeşidi Bellona’da bulabilirsiniz. Sade, düz renkli modeller olduğu gibi, detaylı ve desenli masa- sandalye takımları da bulunuyor. Bellona yemek odası takımı modelleri oldukça şık seçeneklere sahip olmakla beraber, aynı zaman da çok da fonksiyonel. Temperli cam sistemi, temizliği kolaylaştıran yüksek ayakları, kitabeli masa sistemi ve kapak stoplama sistemi sayesinde çok da avantajlıdır. Kaliteli malzeme kullanımı sayesinde aldığınız ürünler uzun ömürlü olmaktadır. Böylece beğendiğiniz türde bir ürün alarak senelerce kullanabilirsiniz.

Dayanıklı ve Modern Yemek Odası Takımları

Vitrin, gümüşlük, kitabeli mini masa, sandalye takımları, büfe, büfe aynası gibi ürünleri kapsayan yemek odası takımlarının dayanıklı ve uzun ömürlü kullanıma uygun olması en büyük avantajlarından biridir. Bellona yemek odası takımı modelleri içerisinde, kapaklarda yavaşlatıcı menteşeler kullanılmakta ve böylece hızlı çarpmaların önüne geçirilmektedir. Bu da daha uzun ömürlü olmasını sağlayan unsurlardan biri. Vitrin ve gümüşlüklerde kullanılan camlar ise kırılmaya dayanıklıdır, temperli cam özelliğine sahiptir. Sağlığa zarar madde içermeyen materyaller kullanıldığı gibi ürünlerin hepsi de E1 kalitesindedir. Zaten herhangi bir sorun olduğunda da Bellona yakın şekilde ilgilenmekte.

“Bellona Yemek Odası Takımı Modelleri” üzerine 17 yorum.

1. Bellona yemek odası takımı modelleri gümüşlüklü ilaveler ile ön plana çıkıyor. Çekmeceli masalar ve kaşıklık gibi farklı tasarımlar bu alanda tutulmasını sağlıyor.

2. Isparta merkezden ben Hasan KESKİN. Selam paylaşım inan ki iyi, sağolun 09-03-2019 15:19:20

3. Samsun merkezden ben Alev  SOLAGAY. Mrb sayfa inanılmaz hayran bıraktı, sağolun 15-03-2019 15:48:34

4. Yozgat merkezden ben Fatih DOĞANPINAR. Selamlar sayfanız cidden iyi, şukuladım 17-03-2019 14:39:50

5. Amasya merkezden ben Ramazan OKUR. Selamın aleyküm paylaşım gerçekten çok iyi, tebrikler 05-04-2019 14:01:21