Bellona Yemek Odası Takımı Modelleri

Yemek odası takımları, salonlarınızın hem şık hem de fonksiyonel şekilde dizayn edilmesini sağlamaktadır. Masa sandalye takımlarının haricinde, konsol ve sehpa takımları gibi ürünleri içeren paket modeller de bulunmakta. Bellona yemek odası takımı modelleri içerisinde, klasik, modern, vintage, retro gibi birbirinden farklı temalarda ürünler bulunmaktadır. Bellona’nın Lantes, Vienza, Violet, Sementa gibi özel yemek odası serileri de bulunuyor. Birbirinden farklı renk, model ve dokuda ürünü burada bulabilirsiniz.

Birbirinden Farklı ve Şık Bellona Yemek Odası Takımları

Altın detaylı beyaz/ ekru mobilyalar, ahşap renkli takımlar, modern, renkli yemek odası takımı gibi birçok çeşidi Bellona’da bulabilirsiniz. Sade, düz renkli modeller olduğu gibi, detaylı ve desenli masa- sandalye takımları da bulunuyor. Bellona yemek odası takımı modelleri oldukça şık seçeneklere sahip olmakla beraber, aynı zaman da çok da fonksiyonel. Temperli cam sistemi, temizliği kolaylaştıran yüksek ayakları, kitabeli masa sistemi ve kapak stoplama sistemi sayesinde çok da avantajlıdır. Kaliteli malzeme kullanımı sayesinde aldığınız ürünler uzun ömürlü olmaktadır. Böylece beğendiğiniz türde bir ürün alarak senelerce kullanabilirsiniz.

Dayanıklı ve Modern Yemek Odası Takımları

Vitrin, gümüşlük, kitabeli mini masa, sandalye takımları, büfe, büfe aynası gibi ürünleri kapsayan yemek odası takımlarının dayanıklı ve uzun ömürlü kullanıma uygun olması en büyük avantajlarından biridir. Bellona yemek odası takımı modelleri içerisinde, kapaklarda yavaşlatıcı menteşeler kullanılmakta ve böylece hızlı çarpmaların önüne geçirilmektedir. Bu da daha uzun ömürlü olmasını sağlayan unsurlardan biri. Vitrin ve gümüşlüklerde kullanılan camlar ise kırılmaya dayanıklıdır, temperli cam özelliğine sahiptir. Sağlığa zarar madde içermeyen materyaller kullanıldığı gibi ürünlerin hepsi de E1 kalitesindedir. Zaten herhangi bir sorun olduğunda da Bellona yakın şekilde ilgilenmekte.