Berrak Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Farklı, canlı ve göz alıcı olarak niteleyebileceğimiz Berrak mobilya yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları sizlerle birlikte olacak. Yeni nesil tasarımları ile kısa zaman içerisinde fark yaratan bir marka. Özellikle yemek odaları açısından her geçen gün büyüyen seçenekler kendisini gösteriyor. Bizde markanın en yeni modellerini sizler için inceleme yoluna gideceğiz.

Berrak Mobilya Creo Yemek Odası Takımı

Beyaz renkleri ile muazzam bir modernliği sizlere sunan, çizgisi ile farkını ortaya koyan göz alıcı seçeneklerden birisi diyebiliriz. Birinci sınıf malzeme ile yıllarca değiştirmeden ve modası geçmeden kullanabileceğiniz bir takım. Fiyatı ise 8,900 TL.

Berrak Mobilya Creo Yemek Odası Takımı

Berrak Mobilya Bubble Yemek Odası Takımı

Klasik çizgileri üzerinde barındıran, ancak tasarım itibari ile her açıdan kendisini sizlere gösteren mükemmel bir ürün. Avrupai görüntüsü ile birlikte evlerinizde yeni bir soluk olacağını net şekilde söyleyebiliriz. Sipariş etmek isterseniz fiyatı 7,600 TL.

Berrak Mobilya Bubble Yemek Odası Takımı

Berrak Mobilya Negro Yemek Odası Takımı

Seramik masa tasarımı ve beyaz renk son derece rahat sandalye tasarımları sayesinde evinizin en güzel noktası yemek odası olabilir. Markanın en çok güvendiği modellerinin başında geldiğini de söyleyelim. Fiyatı ise 6,325 TL gibi son derece cüzi bir rakam.

Berrak Mobilya Negro Yemek Odası Takımı

Berrak Mobilya Beyond De Light Yemek Odası Takımı

Tam anlamı ile modern bir yemek odası konsepti arayanlar için farklılık yaratan bir örneği daha sizlere sunuyoruz. Beyond De Light, Avrupai görüntüsü ve son derece modern tasarımı ile karşınızda. Fiyat seçeneği olarak da markanın indirimli günlerini kaçırmamak gerektiğini belirtelim. An itibari ile bu takımı sadece 4,000 TL gibi bir fiyata sipariş etme şansına sahip olacaksınız.

Berrak Mobilya Beyond De Light Yemek Odası Takımı

Berrak Mobilya Zeynep Yemek Odası Takımı

Farklı renk alternatifleri ile yine markanın en çok göz önünde bulunan, birinci sınıf malzeme kalitesi ile üretilmiş yemek odası takımlarından. Dünya genelinden tasarımları %100 yerli üretim kalitesi ile birlikte ülkemize getiren seçeneklerden birisi de diyebiliriz. Göz alıcılık hat safhada ve her noktada modernliği yaşamak isteyenlere ideal bir örnek olduğunu yine ekstradan belirtelim. Fiyatı ise an itibari ile 8,500 TL gibi cüzi bir rakam.

Berrak Mobilya Zeynep Yemek Odası Takımı