Çetmen Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Çetmen Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Yeni nesil mobilya markalarından birisi olarak farklılık yaratacak Çetmen mobilya yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları sizlerle birlikte. Yeni nesil tasarımlar ve Avrupa’dan hızla ülkemize girmeye başlayan mobilya tasarımı akımları. Kısacası bu noktada çok ciddi anlamda yenilikler kendisini net şekilde gösteriyor.

Çetmen Mobilya Marlon Yemek Odası Takımı

Beyaz, krem ve kahverengi renk tonlarının mükemmel ötesi seçeneklerden birisi diyebiliriz sanırım. Marlon, en yeni sezon seçeneklerinden birisi olarak ciddi anlamda ilgi görüyor. Web sitesinde de yayınlanma aşamasında. Bu takım 4,107 TL fiyattan satışta.

Çetmen Mobilya Marlon Yemek Odası Takımı

Çetmen Mobilya Tres Yemek Odası Takımı

Yine farklı konseptte yeni nesil seçeneklerden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Çetmen markasının kalitesi de farklılık yaratan bir diğer örnek. Avrupai tasarımların can alıcı görselliğini değerlendirmek bizler için ayrı bir avantaj. Bu takım 3,741 TL fiyat etiketi ile.

Çetmen Mobilya Tres Yemek Odası Takımı

Çetmen Mobilya Milo Yemek Odası Takımı

Dekoratif yemek odaları oluşturma gibi bir amaç içerisinde olan herkes için ideal bir yemek odası takımı daha dikkatleri çekiyor. Milo yemek odası, son dönemde gördüğüm en modern çizgilere sahip seçeneklerden birisi olarak da dikkat çekiyor. Bu takımın fiyatı 2,214 TL.

Çetmen Mobilya Milo Yemek Odası Takımı

Çetmen Mobilya Marten Yemek Odası Takımı

Birinci sınıf ceviz tasarımı ile fark yaratan en ideal ürünlerden birisi diyebiliriz. Görüntüsü ve modernliği ile can alıcı bir yemek odası takımı. Fiyat olarak ise 2,508 TL belirlenmiş durumda.

Çetmen Mobilya Marten Yemek Odası Takımı

Çetmen Mobilya Loan Yemek Odası Takımı

Yeni nesil bir sandalye tasarımı ve masalarda sizlere sunulan en göz alıcı seçeneklerden birisi de diyebiliriz sanırım. Loan yemek odası, farklılık yaratan ve tasarım arayışı içerisinde olanlar için son derece göz alıcı bir diğer seçenek. Bu mükemmel takıma 3,917 TL fiyat ile sahip olabilirsiniz.

Çetmen Mobilya Loan Yemek Odası Takımı

Çetmen Mobilya Aytaşı Yemek Odası Takımı

Açık renk tonları ve modern sandalye tasarımları ile birlikte farklılıklarını ortaya koyan yeni nesil bir takım. Klasik olarak yemek odalarından daha farklı, göz alıcı bir seçenek. Çetmen markasının yeni nesil tasarımlarının en ideallerinden birisi. Bu harika takıma an itibari ile 4,831 TL fiyat etiketi ile sahip olabilirsiniz.

Çetmen Mobilya Aytaşı Yemek Odası Takımı

“Çetmen Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri 2019” üzerine 9 yorum.

1. Adıyaman merkezden ben Ahmet YILANCI. merhaba arkadaşlar web sitesi valla hayran bıraktı, sağolun 29-03-2019 12:11:48

2. selam arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım