Country Yemek Odası Modelleri

Yemek odası, bir evin belki de dekore edilirken en çok dikkat edilmesi gereken kısmıdır. Özenle hazırlanan yemeklerin yendiği odadan daha azını beklemek doğru olmaz. Üstelik bu odada güzel yemekler eşliğinde samimi sohbetler yapılır. Ziyafetler yine bu odada verilir, misafirler bu odada ağırlanır, kutlamalar bu odada gerçekleştirilir. Görüldüğü gibi bu oda hayli önemli anlara tanıklık eder, bu yüzden dekorasyonu önemlidir. Evinizdeki bir odayı tamamen yemek odasına ayırabilirsiniz, böylece tüm zevkiniz bu odaya yansır. Fakat evde yeterli oda yoksa da, yemek odasından mahrum kalacak değilsiniz. Salonunuzun bir kısmını yemek odasına ayırabilir ve yine güzel dekore edilmiş bir yemek odasına sahip olabilirsiniz.

Country Yemek Odası Modelleri 2018

Yemek odaları hayli önemli olunca haliyle pek çok model de bulunmakta. Bu modellerden biri de Country yemek odası modelidir. Yemek odasını country modele göre dekore etmek isteyenler; pastel veya toprak renklerini, eski görünümlü eşyaları ve de ahşap mobilyaları sevdiğinden emin olmalıdır. Eğer ki tüm bunları seviyorsanız Ahşap yemek masalarına, renkli çizgili sandalyelere, ahşap konsol ve büfelere bakmaya başlayabilirsiniz. Yemek odası modelleri arasında pek çok ürün mevcut olduğundan kendi zevkinize uygun bir model bulmanı kolaydır, country gibi. Ahşap dekorasyona ek olarak, country modeli için rengarenk sandalyelerde beyazın uyumunu deneyebilirsiniz.  Rengarenk çizgilerin yanı sıra; koltuk ve sandalye kumaşlarında doğal çizgili desenler de tercih edebilirsiniz. Sandalyeler ister ahşap işlemeli, ister desenli isterse de rengarenk çizgilerle dolu olsun; sandalye seçimindeki ilk kriter rahat olup olmadığıdır country tarzına göre. Yemek odanızın duvar rengi seçimine karar veriyorsanız; beyaz, krem ve toprak tonlarının herhangi bir rengini tercih edebilirsiniz. Duvar renginiz bu renklerde olursa, eşyaların da pastel renklerde olması uyumlu olur.