Doğtaş Yemek Odası Fiyatları

Yemek odası takımları; günlük yaşantımıza görsellik ve farklı bir hava katmak için ihtiyaç duyduğumuz parçalar arasında yer almaktadır. Hem günlük aile yemeklerinde hem de misafir ziyaretlerinde şık bir tasarımla var olan yemek odamızda sunum yapmak; hem bizleri hem de misafirlerimizi iyi hissettirecektir. Yemek odası renk seçimlerinde hem kendi ruhunuzu hem de evinizin özelliklerini en iyi yansıtacak renklere ağırlık vermenizde fayda vardır. Bütçenize uygun seçeneklerle sizlere sunulan Doğtaş yemek odası fiyatları, cebinizi yormayan bir sistemle sizlerle buluşmaktadır.

Doğtaş Piante Yemek Odası

Piante yemek odasının narin çizgileri; doğanın rahatlatıcı ve tazeleyici etkisinden ilham almaktadır. Bu tasarım, sizlere alışılmışın dışında bir tarz sunmakla beraber sadeliği başrole koysa da çekici ve sofistike görünümünden asla vazgeçmemektedir. Ahşabın sıcaklığına ek olarak yaprak desenlerinin ön plana çıktığı detaylar kendini göstermektedir. Piante; modern tarzın sonsuzluk hissiyle İskandinav stilinin sadeliğini bir araya getirmektedir. Piante yemek odası; bu sayede evlerinizde her daim bahar havası estirmektedir. Piante yemek odası üyeleri; Piante konsol, Piante konsol aynası, Piante açılır yemek masası ve Piante sandalyeden meydana gelmektedir. Piante yemek odasına ait Doğtaş yemek odası fiyatları; yemek odası üyelerinin fiyatlarının toplamından oluşmaktadır.

Doğtaş Loft Yemek Odası

Loft yemek odası modelinde yalın renklerin minimal tasarımla buluşması sizlere ferah bir yemek odasının kapılarını açmaktadır. Loft yemek odası; beyaz ve meşenin eşsiz uyumuna azur mavisini de eklemektedir. Bu sayede, ortaya yazı anımsatan taze bir görünüm çıkmaktadır. Günümüzde, yaşam alanlarının daralmasına paralel olarak işlevsellik ve sadelik ön plana çıkmaktadır. Loft yemek odası takımı sayesinde çok geniş olmayan evlerinizi ideal bir şekilde yüksek tempolu yaşam tarzınıza adapte edebilirsiniz.