Doğtaş Yemek Odası Modelleri 2018

Yemek odası, genellikle TV sehpası, konsol, vitrin, masa ve sandalye setinden oluşan takımlardır. Yanı sıra masa- sandalye seti olarak da satın alınabilmektedir. Modern, klasik, şık, retro stillere sahip olan yemek odası takımları için Doğtaş yemek odası modelleri kapsamında Loft, Ravenna, Clarissa, Gold isimli seriler de bulunuyor. Modeller, renk, yapı ve boyutuna göre ayrıldığı gibi setin içerisinde bulunan ürünlere göre de değişiklik gösteriyor. Modellerinize uygun aksesuarları da Doğtaş’ta bulabiliyorsunuz.

Minimal Yemek Odası Tasarımları

Günümüz mobilya tasarımlarında aranan özelliklerden biri de minimal ve fonksiyonlu olmasıdır. Doğtaş yemek odası takımları kapsamında bulunan orta sehpa, konsol, TV ünitesi, vitrin/ kitaplık ürünleri, farklı şekillerde de kullanılabiliyor. Öncelikle çoğu ürünün farklı fonksiyonları, açılır kapanır özellikleri mevcut. Kitaplık ya da vitrin ürünü, raf sistemi sayesinde çalışma masası olarak da kullanılabiliyor. Aynı şekilde orta sehpa ve katlanabilir yemek masası özellikleri sayesinde de alandan kazanabiliyorsunuz. Tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza göre, Doğtaş modelleri arasından uygun modelleri bulabilirsiniz.

Dayanıklı ve Fonksiyonel Yemek Odası Modelleri

Uzun süreli kullanım için yemek odası takımlarının dayanıklı ve çizilmeyen malzemelerden yapılmış olmaları gerekiyor. Tabii aynı zamanda garanti kapsamında olması da önemli. Doğtaş yemek odası modelleri arasında masa ve sehpalar meşe kaplama, masif kaplama, ahşap materyalleri bulunuyor. Bazı modellerde bu materyallere cam da eşlik edebiliyor. Dayanıklı modeller olmasına karşın son derece rahat ve konforlu yapıdalar. Sade ve doğal tarzdaki ürünlerin yanı sıra, daha klasik ve şık sınıfta ürünler de bulabilirsiniz. Kumaş kaplama olarak, deri, süet, şömil, keten ve kadife şeklinde seçenekler olduğunu görebilirsiniz. Renk skalası ise her ürün için oldukça geniş bir düzeyde.