Doğtaş Yemek Odası Modelleri

Kırk dört yıldır tüm tüketicilerin memnuniyetini sağlamaya çalışan Doğtaş, günümüzde de bu uğraşını sürdürme çabası içerisindedir. Öyle ki Doğtaş’ın bu çabası fark edilmiş ve müşterileri tarafından 2015 yılında en beğenilen mobilya şirketi seçilmiştir. İnsanların sevdikleriyle en güzel vakti geçirmesini sağlamaya çalışan Doğtaş’ın bu çabasının yanıtsız kalması şaşırtıcı olurdu. Bu doğrultuda da Doğtaş Mobilya’nın tasarımları herkesin beğenisini, ihtiyacını karşılayabilecek kadar çeşitlidir. ‘’Dokun’’ sloganıyla tüketicileri bir nevi hayata da dokundurtmayı amaçlayan Doğtaş, insanlara kendi evlerinde yeni bir dünya kurabilmelerinin yollarını açıyor. Salon, yemek odası, yatak odası, genç ve çocuk odası Doğtaş’ın hizmet verdiği alanlardır.Bu alanlara ek olarak Doğtaş’ın aylara özel konseptleri de vardır. 1 koltuk 3 tarz, mutluluğun şifresi; Hygee, yeni mekanlarda ekletizme övgü ve de dekorasyonda renk oyunu gibi temalarla da Doğtaş müşterilerine farklı bakış açıları sunmaktadır.

Doğtaş’ta Yemek Odaları

Doğtaş Yemek Odası Modelleri, pek çok farklı modelleri içeren oda takımlarıdır. Görüp görebileceğiniz en güzel yemek odası modelleri, Doğtaş’ta görmeniz mümkündür. Bunlardan bazıları şu şekilde sıralanabilir; Loft oda takımı, Mayer oda takımı, Ravenna oda takımı, Clarissa oda takımı, Palermo Pera oda takımı, Marsala oda takımı, Riena oda takımı, Retro oda takımı, Elita oda takımı, Norway, Casablanca oda takımı, Sıento oda takımı, Monarch oda takımı, Gold oda takımı, Montana oda takımı, Floria oda takımı, Madılyn oda takımı ve de son olarak Noble oda takımı. Doğtaş’ta göreceğiniz tüm yemek odası takımları farklı tarzda, farklı temalarda ve farklı yaratıcılık seviyelerindedir. Bu yüzden aklınızda bir fikirle Doğtaş mağazalarından herhangi birine giderseniz fikrinize uygun temada yemek odaları bulabilme imkanınız vardır. Bir fikir olmadan sadece bakmak için gittiğiniz takdirde de yemek odanızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Yemek Odaları Dekore Edilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yemeklerinizi kendi zevkinize göre dekore edilmiş yemek odalarında yemeniz oldukça güzeldir. Yine de yemek odanızı dekore ederken yemek masasının, konsolların, vitrinlerin, sandalyelerin ve de aksesuarların birbirleri içerisinde uyumlu olması yemek odanızı daha güzel kılacaktır.