Doğtaş Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Evleriniz için tamamen farklı bir renk ve konsept yaratmak istiyorsanız Doğtaş yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları sizlerle olacak. Türkiye’nin lider markalarından birisi olmayı başardılar ve her geçen gün daha kaliteli ve daha modern mobilyalar üretiyorlar. Yemek odaları konusunda da ülkemizin lider markalarından birisi olarak dikkat çekiyor. Şimdi sizlere elimizden geldiğince fikirler sunacağız.

Doğtaş Clara Yemek Odası Takımı

Modern bir çizgi, klasikten uzak tamamen Avrupai seçeneklerin kendisini göstermesi de her anlamda fark yaratıyor. Clara yemek odası takımı, yeni sezon kataloğunun gözdelerinden. 4,186 TL fiyat etiketi ile birlikte sipariş edebiliyorsunuz.

Doğtaş Clara Yemek Odası Takımı

Doğtaş Piante Yemek Odası Takımı

Yeşil renk tonlarını ciddi anlamda üzerinde barındıran son derece modern ve göz alıcı bir yemek odası takımı daha sizlerle. Uygun fiyatların kaçırılmaması gereken bir dönemdeyiz. 5,036 TL fiyat etiketi ile bu harika ürünü sipariş etme şansına sahip olacaksınız.

Doğtaş Piante Yemek Odası Takımı

Doğtaş Montana Yemek Odası Takımı

Bordo renk tonlarını üzerinde barındıran ve kafe tipi bir yemek odası konsepti oluşturmak isteyenler için en ideal yeni sezon modeli diyebiliriz. Bu mükemmel ürüne 7,178 TL fiyat etiketi ile sahip olma fırsatını sakın kaçırmayın.

Doğtaş Montana Yemek Odası Takımı

Doğtaş Casablanca Yemek Odası Takımı

Adı ile olduğu kadar tasarımı ile de Doğtaş markasının en ideal yemek odası takımlarından birisi diyebiliriz. İngiliz vari tasarımı ile birlikte evlerinizin en ideal örneklerinden birisi olarak da dikkat çekecek. Bu mükemmel takıma sadece 6,609 TL fiyat etiketi ile sahip olabilirsiniz.

Doğtaş Casablanca Yemek Odası Takımı

Doğtaş Gold Yemek Odası Takımı

Farklı renk seçenekleri ve mobilya tasarım konseptleri ile bizlere sunulan çok yönlü bir yemek odası takımı diyebiliriz. Doğtaş markasının ülkemize kazandırdığı yeni nesil bir mobilya satış konsepti. 5,981 TL fiyat etiketi ile kapınıza kadar ürünü getirtme şansına erişebilirsiniz.

Doğtaş Gold Yemek Odası Takımı

Doğtaş Siento Yemek Odası Takımı

Listemizde son olarak inceleme altına alacağımız takımımız da ismi gibi İtalyan tasarım kalitesini üzerinde barındırıyor. Siento, farklı renk seçenekleri ve modern mobilya tasarımı sayesinde yemek odalarınızın havasını baştan sona değiştirme yoluna gidiyor. 6,863 TL fiyat etiketi ile satın alma şansına sahip olacaksınız.

Doğtaş Siento Yemek Odası Takımı