Doğtaş Yemek Odası Takımı Modelleri

Klasik, modern, vintage ve minimal tasarımlarıyla Doğtaş yemek odası takımları, salonunuzda harika bir hava yaratacaktır. Masa- sandalye takımları, orta sehpa, konsol ve vitrin ürünlerinin dahil olduğu yemek odası takımları, yalnızca masa- sandalye şeklinde de satılabilmektedir. Doğtaş yemek odası takımı modelleri hem sade hem de fonksiyonel olmasından dolayı evlerin vazgeçilmez parçalarındandır. Doğtaş’ta Piante, Loft, Mayer, Ravenna ve Clarissa isimli yemek odası serileri bulunmakta. Tarzınıza göre, modeller arasından tercih yapabilir; evinize yeni bir hava katabilirsiniz.

Çok Parçalı Yemek Odası Takımları

Doğtaş yemek odası takımları son derece işlevsel ve kapsamlı takımlardır. Doğtaş yemek odası takımı modelleri içerisinde, orta sehpadan vitrin aynasına kadar birçok parça bulunmaktadır. Dizüstü tepsisi bulunan ve bölmeli çekmecelere sahip orta sehpa, açık rafları sayesinde şık ve pratik bir görüntü yaratan konsol ve açılır rafları ile hem çalışma masası hem de kitaplık olarak kullanılan kitaplık ürünü gibi birçok işlevsel ürüne sahip bir takım. Yemek masası ise açılır kapanır olduğu için hem işlevsel hem de yerden tasarruf sağlıyor. Takımın bir diğer ürünü ise vitrin. Çok amaçlı kullanılabilen bu ürün, takımın en önemli parçalarından. Çok parçalı bir takım olmasına karşın yerden tasarruf edebildiğiniz için son derece avantajlı.

Doğtaş Yemek Odası Koleksiyonları

Yemek odası koleksiyonları için de belirttiğimiz gibi, Piante, Loft, Mayer, Ravenna gibi birçok seri mevcut. Modern, klasik, şık, minimal, retro, vintage ve benzeri birçok Doğtaş yemek odası takımı modelleri bulunuyor. Salonunuzla uyumlu yemek odası takımlarını ev tekstil ve mobilya ürünleriyle uyuşacak şekilde seçebilirsiniz. Çok fazla yere sahip değilseniz, açılıp kapanabilen fonksiyonel modeller arasından tercih yapabilirsiniz. Birçok renk, desen ve modelde bulunan yemek odası takımları Doğtaş’ta sizleri bekliyor; evinize uygun tüm seçenekleri burada bulabilirsiniz.

“Doğtaş Yemek Odası Takımı Modelleri” üzerine 23 yorum.

1. Doğtaş Yemek Odası Takımları yine şık ve kendine özgü tasarımlar ile sunulmuş. Firmanın gezintileri içinde birçok takıma göz attım. Ancak yine bu sene tek renk üretilen beyaz yemek odası takımları gözde olacak gibi geliyor.

2. Doğtaş Yemek Odası takımları gerçekten mükemmel. Her firma gezintisinde yeni bir tasarım ile karşılaşıyorum. Özellikle beyaz mobilya takımları müthiş oluyor. Evimizde var. Kullanışlı ve sağlam yapıya sahipler. Tavsiye ediyorum.

3. Doğtaş yemek odası takımları 2019 yılının yine en çok satanı ve en çok konuşulanı olacak. Doğtaş mobilya sektöründeki liderliğini bu senede yürütecek bence

4. Doğtaş yemek odası takımı aldık eşimle ancak bizim umduğumuz gibi olmadı. İkinci evi taşıdığımızda eşyalarımız zarar gördü. Hata bizde olabilir fakat değişim gibi koşullarının firma tarafından biraz daha esnek tutulması iyi olacaktır diye düşünüyoruz.

5. Kars merkezden ben Dilek BAŞARA. Merhaba paylaşımın yeminle mükemmel, teşekkürler 12-03-2019 16:24:36

6. Bayburt merkezden ben Furkan ÖZDEMİRCİ. selamun aleyküm sayfan vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım 13-03-2019 14:54:01

7. Kocaeli merkezden ben  Bahar Sema DOĞAN. Mrb web siten valla iyi, saolun 11-04-2019 03:48:17

8. Artvin merkezden ben Ziyarettin UĞUR. Merhabalar paylaşımın cidden çok güzel, teşekkürler 02-05-2019 23:03:56