Enza Home Yemek Odası Fiyatları

Enza Home yemek odası takımları; kalitesi ve seçkin tasarımlarıyla ön plana çıkmaktadır. Bu sayede, evlerinize ışıltı ve rahatlık katacak yaratıcı koleksiyonları beğeninize sunmaktadır. Enza Home yemek odalarında çağdaş tasarımlar, modern ve klasik çizgiler, farklı renk kombinasyonları ince detaylarla harmanlanmaktadır. İşlevsel ve gösterişli yemek masaları; büyütülebilir özellikleri sayesinde kalabalık davetlerde kolaylık sağlamakla beraber farklı işlevsel yapılarıyla da nitelik kazanmaktadır. Enza Home yemek odası takımları; yemek masası, konsol, konsol aynası, sandalyeler ve vitrinden meydana gelmektedir. Ayrıca, bu ürünlere özel detaylar ve renk kombinasyonları ön plana çıkmaktadır. Enza Home yemek odası fiyatları belirlenirken içerisinde yer alan ürünlerin fiyatları toplanmaktadır.

Mistral Yemek Odası

Enza Home yemek odası; kullanışlı ve şık görünümlü olmasıyla dikkat çekmektedir. Minimal tasarımı modern bakış açısıyla buluşturmaktadır. Bu sayede, sizlere her an kusursuzluğu sunmaktadır. Ayrıca, Mistral yemek odası, parlak vizon rengiyle göz kamaştırmaktadır. Ahşap renkli kulpları ve incelikli detaylarıyla herkesin dikkatini çekmektedir. Mistral yemek odası takımının özellikleri; seriye özel ahşap kulplar, arizona ceviz ve parlak vizon renk kombinasyonu, geniş depolama alanlı konsol, ahşap çerçeveli cam kapaklı vitrin, açılır ve sabit iki alternatifli yemek masası olarak bilinmektedir. Mistral yemek odası takımında; bir adet yemek masası, bir adet konsol ve dört adet sofia sandalyeyi %35 indirimli fiyat üzerinden 3.011,19 Türk lirasına satın alabilirsiniz. İsterseniz Enza Home sitesini inceleyerek farklı kombinasyonlar yapabilirsiniz.

Rosa Yemek Odası

Enza Home Rosa yemek odası; modern ve sade görünümü sayesinde evinizdeki tarzın en etkileyici yansıması olacaktır. Enza Home yemek odası fiyatları arasından Rosa yemek odası fiyatlarına dair bilgi almak istediğinizde altı parça ürünü %15 indirimle 4.110,40 TL’ye alabileceğinizi bilmelisiniz.