Enza Home Yemek Odası Takımı Modelleri

Modern ve sade tasarımlarıyla Enza Home yemek odası serileri oldukça ideal. Salonunuzun daha şık bir yapıda olması için önemli mobilyalardan biri de yemek odası, bildiğiniz gibi. Enza Home yemek odası takımı modelleri arasında bulunan, Polka, Mistral, Dolce, Lina, Rosa, Elena gibi birçok yemek odası takımı serisi bulunuyor. Modern, şık, klasik, retro ve benzeri birçok tarzda bulabileceğiniz mobilyalar, salonunuza ve evinize bambaşka bir hava katacaktır. Salonunuzdaki koltuk takımı ve mobilyalarla da son derece uyumlu modeller bulunmaktadır.

Özel Tasarım Enza Home Yemek Odası Takımları

Enza Home yemek odası takımları, özel tasarım çizgilere sahiptir. Birbirinden farklı renklere, geometrik şekillere, işlemelere ve özel yapım materyallere sahip çeşitleri burada bulabiliyorsunuz. Enza Home yemek odası takımı modelleri açılır kapanır sistemleri ve şık mobilyalarıyla salonunuz için oldukça idealdir. Sırtı kısmında kullanılan özel kumaş ve tasarımlar, ortamınıza farklı bir hava katacaktır. Yemek odası takımları içerisinde, konsol, ayna, büfe, masa- sandalye setleri ve sehpa gibi ürünler bulunuyor. Buna uygun, mobilya ve halılarla evinizde modern ve şık bir hava yaratabilirsiniz.

Birbirinden Farklı Türde Enza Home Yemek Odaları

Mdf, ceviz, menteşe, ahşap yapıda olabilen yemek odası takımları, hem modern hem de şık bir ortama sahip olmanız için ideal mobilyalardır. Yavaş sürgü mekanizması, özel tasarım ahşap ayaklar, sabit ve açılır masa formu ve özel renk kombinasyonuyla Enza Home yemek odası takımı modelleri son derece iyi bir seçim. İster sade ve klasik modelleri, isterseniz de geometrik dizaynlı işlemeli modelleri tercih edebilirsiniz. Yemek odası takımlarına uygun, ev tekstil ürünleri, aydınlatma ve tasarım malzemeleri de kullanarak daha şık ve tematik bir ortam oluşturabilirsiniz.