Ergül Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Piyasada yeni yeni adını duyurmaya başlayan Ergül mobilya yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları üzerinde resimli inceleme yapıyoruz. Marka, özellikle modern tasarımları sayesinde çok kısa sürede adından ciddi anlamda söz ettirdi. Elimizden geldiğince sizlere daha da farklı örnekler sunma yoluna gideceğiz.

Ergül Mobilya Orlando Yemek Odası Takımı

Son derece modern ve bir o kadar da kaliteli seçeneklerden birisi diyebiliriz. Birinci sınıf ağaç tasarımı sayesinde evleriniz için her anlamda görsel bir seçenek olarak dikkat çekecek. Bu mükemmel takıma sadece 6,224 TL fiyat etiketi ile sahip olabileceğinizi unutmayın.

Ergül Mobilya Orlando Yemek Odası Takımı

Ergül Mobilya Monaco Yemek Odası Takımı

Beyaz renk konsepti sayesinde çok kısa bir zaman dilimi içerisinde göz alıcılık olarak ön plana çıkan bir ürün. Yemek odasında farklılık yaratmak isteyenler için adından ciddi anlamda söz ettirdi diyebiliriz sanırım. Fiyatı ise resmi internet sitesi üzerinde henüz belirtilmemiş.

Ergül Mobilya Monaco Yemek Odası Takımı

Ergül Mobilya Aston Yemek Odası Takımı

Daha minimalist, abartıdan uzak ve klasiğe yakın bir seçenek arayışı içerisinde iseniz bu takım tam sizlere göre. Aşağıda da resmini görebileceğiniz üzere evlerin olmazsa olmazlarından birisi olacak. Fiyatı resmi internet sitesinde ne yazık ki belirtilmemiş.

Ergül Mobilya Aston Yemek Odası Takımı

Ergül Mobilya Minotti Yemek Odası Takımı

İtalyan mobilya tasarım çizgisini her şeyi ile üzerinde barındıran yeni nesil bir tasarım örneği. Renk seçenekleri itibari ile tamamen özelleştirilebilir. Dolayısı ile insanların kısa vadede en çok ilgi gösterdiği ürünler arasında da ön plana çıkıyor diyebiliriz. Fiyatı belirtilmemiş ürünlerden.

Ergül Mobilya Minotti Yemek Odası Takımı

Ergül Mobilya Bienna Yemek Odası Takımı

Yine birinci sınıf ağaç görünümüne sahip daha klasik ancak daha göz alıcı seçeneklerden birisi olarak dikkat çekiyor. Kalitesi ve göz alıcılığı itibari ile ülkemizde de ciddi anlamda fark yaratıyor diyebiliriz. 5,705 TL fiyat etiketi ile an itibari ile satışı devam eden bir ürün.

Ergül Mobilya Bienna Yemek Odası Takımı

Ergül Mobilya Melis Yemek Odası Takımı

Listemizde son olarak inceleme altına alacağımız takım ise beyaz renk tonu ile dikkat çeken Melis yemek odası takımı. Göz alıcı, modern ve İngiliz dekorasyon çizgisini üzerinde barındıran harika bir tasarım. Fiyatı ise sadece 3,580 TL.

Ergül Mobilya Melis Yemek Odası Takımı