Ev Dekorasyonunun Kilidi: Yemek Odası

Evinizin güzelliğini; en iyi seçtiğiniz eşyalar, duvarlarınızı boyadığınız renkler ve odalarınızı dizayn ederken kullandığınız tasarım tarzları gösterir. Size özel tarzınızla düzenlediğiniz tüm odalar, evinizi katalogdan çıkmışcasına güzel ve samimi gösterir. Bir yuva haline getirmek istediğiniz eviniz için en önemlisi eşyalardır. Eşyalarınız kaliteli, zevkinize hitap eden, göze güzel görünen ve kaliteli olmalıdır ki evinizin de kendine has bir kimliği olsun. Her evin vazgeçilmezi olan yemek odası, sevdiklerinizle beraber yemek yapıp yiyebileceğiniz özel bir odadır. Bu odaya hak ettiği ruhu vermek için sandalyesinden buz dolabına kadar özenle seçmelisiniz. Fikir almak adına, yemek odası modelleri kataloglarına bakabilir ve mağazaları gezerek ürünleri seçebilirsiniz. Masalar, sandalyeler, duvar boyaları… eviniz için tüm özeni göstermelisiniz.

Yemek Odası Nasıl Dizayn Edilir?

Yemek odası modelleri arasında size hitap eden bir model seçtikten sonra yemek odanız için gerekli eşyaları seçmeye başlayabilirsiniz. Ufak parçalardan başlayarak dizayn edebileceğiniz gibi bütün odayı bir katalogdan da seçebilirsiniz. Fakat bu pek de size özel olmaz. Eşya seçimini ufak parçalardan başlatmak için yemek odası sandalyelerine bir göz atabilirsiniz. Yemek odanız için seçeceğiniz yemek masası sandalyesi mutlaka ergonomik ve tarzınıza özgü olmalıdır. Sıklıkla vakit geçireceğiniz bu odada elbette ki seçtiğiniz sandalye yumuşak ve konforlu olmalıdır, bel kısmındaki boşlukla sırt ağrılarının önüne geçmelidir. Aynı zamanda seçtiğiniz sandalyelerin yemek masasıyla da uyumlu olması gerekir. Eğer yemek masanız ahşaptansa sandalyeleriniz de ahşaptan olmalıdır. Yemek odanız sade bir görüntüye sahip olduysa sandalyelerinizi canlı renklerde seçerek odanızı da canlandırabilirsiniz. Satın alacağınız yemek masası sandalyelerinin üzerine leke döküldüğünde temizlenebilecek bir maddeden yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz. Ne de olsa yemek odanızın kazaları meşhur olacaktır.

“Ev Dekorasyonunun Kilidi: Yemek Odası” üzerine 5 yorum.

1. son dönemlerde yemek odası modelleri katologlarına merak sardım. Evlilik tarihi yaklaştıkça sanki hepsi birbirine benzer oldu.

2. Ben her türlü mobilya seçimi yaparken klasik modellerden şaşmıyorum. Bence çok klas bir görünüm sağlıyorlar.