Evidea Yemek Odası Modelleri

Yemek odası takımları, genelde salon içerisinde uygun bir köşeye konumlandırılarak kullanılsa da, ayrı bir odada da kullanılabiliyor. Yapı ve model olarak da kullanılan alana göre yemek odası mobilyalarının skalası değişiklik gösterebiliyor. Yemek odası modelleri genel itibariyle, modern, klasik, country ve retro gibi kategoriler kapsamında sunuluyor. Her bir kategoride ise, farklı renk, sandalye yapısı ve kumaşı, materyalleri, yükseklik ve boyut kriterleri de farklılaşarak karşımıza çıkıyor.

Salonunuzda Şıklık Yaratacak Yemek Odası Takımları

Genellikle, salonun daha kenar bir noktasına yerleştirilerek kullanılan yemek odası takımları, seçimlerinizde odanızın yıldızı olabilir. Doğru renk, doku ve boyutta tercih yaparsanız, hem göze batmayan hem de şık bir hava yaratan yemek odası takımına sahip olmanız mümkün. Öncelikle, plastik, tahta, çelik, ahşap ve benzer yapılar arasından bir karar vermelisiniz. Daha modern ve sade bir hava yaratmak istiyorsanız masif kaplama ahşap görünümlü ürünleri tercih edebilirsiniz. Ya da daha şık ortamlar için cam veya ceviz kaplama ürünleri kullanabilirsiniz. Son olarak da renk ve sandalye kaplamalarını da seçerseniz, odanız için en ideal görüntüyü yakalayacaksınız.

Uygun Yemek Odası Seçimi

Yemek odası takımları, oda ile A’dan Z’ye kadar uyum içerisinde olmalıdır. Yemek odaları, duvarın rengi ve kaplamaları, diğer mobilyaların rengi ve de koltuk takımları ile yüzde yüz uyuşmalıdır. Ancak bu şekilde istenilen görsellikle bir oda oluşturabilirsiniz. Evidea yemek odası modelleri içerisinden renk, yapı, kişi sayısı ve doku kriterlerine göre bir seçim yapmanız yeterli. Gerekli uyum şartlarına da dikkat ederseniz, hayalinizdeki odaya kavuşmamanız imkansız. Yemek masası ve sandalyeleri şeklinde veya aynalı konsol, TV sehpası ve yemek masası gibi set şeklinde de uygun takımı satın alabilirsiniz.

“Evidea Yemek Odası Modelleri” üzerine 17 yorum.

1. Evidea yemek odası modelleri gerçekten çok güzelmiş. Yazınızdan ilk defa ürünleri gördüm. Tasarımları hoş renklendirmeler çok güzel. Bakalım canlı görünce aynı hazı alabilecekmiyiz.

2. Evidea yemek odası modelleri son günlerde hızla yayılıyor. Komşumuz yeni almış gerçekten pastel renklere hakim bir firma. İlerleyen zamanlarda görürürüz. Fiyatları da o kadar uçuk değil.

3. Zonguldak merkezden ben Zeynep ERİLLİ. Merhabalar web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, saolun 10-03-2019 13:00:38

4. Bilecik merkezden ben Neriman KORKMAZ ÇOBAN. merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz iyi, şukuladım 27-03-2019 23:19:49

5. Bursa merkezden ben Abdulmuttalip HORKAR. selamun aleyküm sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım 15-05-2019 22:47:23

6. Erzurum merkezden ben Ferda YILMAZ. Selam herkese web siteniz harbiden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 23-06-2019 00:16:59