Evkur Yemek Odası Fiyatları

Evimin havasını değiştirmek için güzel bir yemek odası almak istiyorum ama kredi kartım yok diye üzülüyorsanız muhtemelen Evkur ile tanışmamışsınızdır. Evkur sayesinde taksitle hem cebinize hem de evinize uygun Evkur yemek odaları ile tanışabilirsiniz. Evkur yemek odası fiyatları; Evkur’un çoklu taksit imkanı sayesinde bütçenizi asla yormayacaktır.

Evkur Gold Yemek Odası Takımı

Evkur Gold yemek odasında beyazın çok yoğun ve fevkalade bir dokunuşla ilmek ilmek işlenmesine tanıklık ederiz. Yemek odası takımında genel olarak gümüşlük, konsol ve televizyon ünitesinde yerden yüksek ve temizlemeye müsait ayaklar tercih edilmiştir. Kulplarda ise büyük dekoratif görüntülü kulplar tercih edilmiştir. Konsol aynasında ise eğimli bir ayna konulmuş, üstüne ise kulp deseninde bir aplikte konulmuştur. Evkur Gold yemek odası; 24 ay taksitle sizleri Evkur Mobilya mağazalarında beklemektedir.

Evkur Venedik Yemek Odası Takımı

Evkur Venedik yemek odası; beyaz rengin ihtişamını evlerinize getirmektedir. Set içeriğinde kaşıklık, açılır masa, konsol ve ayna, televizyon ünitesi ve altı adet sandalye yer almaktadır. Venedik yemek odasında E1 kalite standartlarına uygun olan ve kanserojen madde içermeyen hammaddeler kullanılmıştır. Ayrıca, kullanılan hammadde %100 Türk malı olarak Türkiye’de üretilmektedir. Ürünlerimiz, satın aldığınız takdirde özel paketlerinde demonte olarak sizlere teslim edilmektedir. Ayrıca, ürünlerimizin montaj ve nakliyesi ücretsiz olup montaj bir ile üç iş günü içerisinde yapılmaktadır. Ürünlerimiz, siparişinizin alınmasının ardından 21 iş günü içerisinde sizlere teslim edilmektedir. Bununla birlikte, ürünlerimiz iki yıl firma garantisi altındadır. Evkur yemek odası fiyatları arasında Evkur Venedik yemek odası takımına dair bir ödeme planından bahsetmek gerekirse; yılda 12 taksitle 5.909,00 TL; 24 taksitle 7.649,00 TL olarak bir ödeme planıyla satın alma şansına sahip olursunuz.