IKEA Yemek Odası Modelleri

Yemek odaları, sevdiklerinizle uzun sohbetlerin ve lezzetli yemeklerin tadını çıkarabileceğiniz özel bir alan. Salonunuza ve evinize uygun bir yapıda yemek odası tercihinde bulunarak, burada geçireceğiniz vakti daha özel kılabilirsiniz. IKEA yemek odası modelleri kapsamında, dayanıklı, ergonomik, her bütçeye uygun ve yer tasarrufu sağlayabilen birçok nitelikte ürün olduğunu görebiliyoruz. Bildiğiniz üzere, yemek odası takımları içerisinde, masa- sandalye, vitrin, konsol gibi parçalar da bulunuyor. IKEA sizlere bu parçaları ayrı ayrı sunduğu için en uygun modellerle kendiniz harika bir yemek odası oluşturabiliyorsunuz.

Katlanabilir Yemek Masası Takımları ile Yer Kazanın

Yemek odası takımlarının en önemli ana parçaları masa- sandalye takımlarıdır. Hem mutfağınız hem de salonunuz için kullanabileceğiniz bu parçalar, bazen olması gerekenden daha fazla yer kaplıyor olabilir. Ya da daha küçük boyutları işinizi görmüyor olabilir. Bu nedenle IKEA’nın yerden kazandıran katlanabilir ve ergonomik yemek masaları sizin için oldukça ideal. Bu yemek odası masaları isterseniz katlanarak isterseniz de bir parçasını açıp genişleterek de kullanılabiliyor. Aynı şekilde buna uygun katlanabilen şık sandalyeler de IKEA’da mevcut.

Modern Tarzda Yemek Odası Takımları

IKEA’da yemek masası ve sandalyelerini, vitrin ve konsolları, tabureleri ve sofranız için gereken her ürünü bulabiliyorsunuz. Yemek masası ve sandalyeleri için masif çam, meşe kaplama, MDF, ahşap, masif kaplama, dişbudak kaplama ve benzeri materyaller kullanılmakta. Vitrin ve konsollarda da iskelet yapısı olarak aynı malzemelerle beraber kapaksız veya cam bölmeler de kullanılmaktadır. IKEA yemek odası takımları içerisinde renk, boyut ve yapı olarak da farklı seçenekler bulmanız mümkün. Ayrıca oluşturmuş olduğunuz yemek odası stiline uygun modern tarzda yemek takımları, ev tekstil ürünleri ve çatal- bıçak takımları da bulabiliyorsunuz.