İngiliz Yemek Odası Örnekleri

Web sitemizde sıklık ile bahsettiğimiz konulardan birisi olarak dikkatleri çeken İngiliz yemek odası örnekleri ile alakalı resimleri sizlere sunacağız. Dünya genelinde her ülkenin kendine has mobilya ve dekorasyon tarzı olduğunu biliyoruz. İngiliz esintileri, özellikle evlerimizde artık ciddi anlamda aradığımız seçenekler arasında yer alıyor. Bizde şimdi sizlere bu anlamda görsel örnekler sunacağız.

İngiliz Yemek Odası Resimleri

Yemek odalarında her geçen gün büyüyen ve gelişen mobilya tasarımlarında bizler sizleri elimizden geldiğince bilgilendiriyoruz. İngiltere’de genel olarak yemek odalarının büyüleyici tasarımlara sahip olduğunu söylemek gerekiyor. Özellikle de beyaz ve krem rengi tonları ön planda tutuluyor.

İngiliz Yemek Odası Örnekleri

Tabi ki sıradışı tasarımlar konusunda da markanın ciddi anlamda yenilikleri bizlere sunduğunu net şekilde söyleyebiliriz. Yukarıda bunun en iyi örneklerinden birisini görüyorsunuz. Eskitme mobilya tasarımı ve muazzam bir ışıklandırma. Göz alıcılık hat safhada diyebiliriz.

İngiliz Yemek Odası Resimleri 2019

Genel itibari ile web sitemizde birçok markanın yemek odası takımlarını inceledik. Bellona, Alfemo, İstikbal, Zebrano, Doğtaş ya da aklınıza gelebilecek tüm markalar. Her markanın da kendine has bir çizgisi var. Ortak noktaları ise her yeni sezonda İngiliz prensiplerini benimseyen modellerden mutlak surette tasarlamaları.

İngiliz Yemek Odaları

Yemek odalarının kalite itibari ile genel olarak MDF sınıfı malzemelerden üretilmesine dikkat ediyoruz. Sandalyelerin sağlam olmaması, ülkemizde en çok yakınılan konulardan birisi. İşte bu neden dolayısı ile seçicilik konusunda dikkat ile hareket etmek ve buna göre seçim yapmak da ayrıca önemli.

Asil seçenekler her zaman için insanların da gözünü alabilmek, evlerinizde yeni esintiler yaratabilmek adına ayrıca önem arz eden bir diğer madde. Resimli örneklerimizde özellikle bunu tercih ettiğimiz için sizlere belirli bir konsept çerçevesinde ilham kaynağı olacak seçenekleri sunuyoruz. Dolayısı ile farklılık doğrudan tarzdan geliyor.

Listemizin sonuna gelirken evlerinizde yemek odalarında çok abartılı seçeneklere gerek olmadığını söyleyelim. Özellikle Doğtaş mobilyanın yemek odası takımları kısa süre içerisinde ciddi anlamda fark yaratır hale geldi. Dolayısı ile elimizden geldiğince sizlere bu noktada örnekler sunma yoluna da gittik. Yakında daha yeni görsel örnekleri sizlere elimizden geldiğince sunma yoluna gideceğiz.