İrfan Home Yemek Odası Fiyatları

İrfan Home yemek odası takımları; modern, avangard, country yemek odası takımları ve tekil ürünlerden meydana gelmektedir. İrfan Home’a gelerek isterseniz özel olarak oluşturulmuş yemek odası takımlarını satın alabilir veya tekli ürünlerden kendiniz bir takım yaratabilirsiniz. İrfan Home yemek odası fiyatları; tüketicilerin bütçesi düşünülerek hazırlanmıştır.

İrfan Home Yemek Odası Modelleri

İrfan Home modern yemek odaları arasında yer alan Florida yemek odası takımını 9.349 TL’ye satın alabilirsiniz. Modern yemek odası takımı; masa, vitrin, aynalı konsol ve sandalyeden meydana gelmektedir. Konsol; suntalem malzemeden üretilmiştir. Aynı şekilde, ürünün gövdesi de suntalem malzemeden üretilmiştir. Ahşap bakımı yapmak istediğinizde mobilyalarınızı nemli bez kullanarak temizleyebilirsiniz. Ancak, yüzeyin uzun süre suyla temas etmesinden kaçınmalısınız. Florida yemek odası takımını satın almak istediğinizde ürün müşterilere demonte olarak gönderilmektedir. Üründe, TV ünitesi bulunmaktadır. Sandalyenin üretilmesinde ithal kumaş kullanılmıştır. Üründe yer alan masanın açılma özelliği bulunmaktadır. Ürünün ayak malzemesi ahşaptır. 8.849 TL’ye satın alabileceğiniz Rusana yemek odası takımı; aynalı konsol, masa, kitaplık, TV ünitesi ve bençten meydana gelmektedir. Masa ahşap tabla, cam kapaklar siyah hasır desenli ve ayaklar metaldir. Ürün; MDF malzemeden üretilmiştir. Mobilyalarınızı nemli bezle temizleyebilirsiniz. Ancak, yüzey uzun süre suyla temas etmemelidir.

İrfan Home Yemek Odası Takımı Satın Almak İstiyorum!

İrfan Home yemek odası takımları arasından beğendiğiniz modeli uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. İrfan Home’da İstanbul’un her yerine ücretsiz kurulum vardır. İrfan Home’da kefilsiz ve kredi kartsız senetli alışveriş yapabilirsiniz. Sizlere özel kombinler sayesinde %50’ye varan indirimlerle alışveriş yapabilirsiniz. Hızlı ve güvenilir bir şekilde tüm Türkiye’ye gönderim vardır. İrfan Home yemek odası fiyatları hakkında katalogları inceleyerek bilgi alabilirsiniz.