İstikbal Yemek Odası Fiyatları

Estetik ve kullanışlı ayrıntıları bir araya getiren, özgünlük ve yeniliği aynı noktada buluşturan farklı stiller; İstikbal’in yemek odalarıyla hayatınıza girmektedir. İstikbal yemek odası sayesinde yalnızca yemek odası değil, aynı zamanda hayatınıza her gün farklı bir keyif katacak tasarımlarla tanışacaksınız. İstikbal yemek odası fiyatları hakkında güncel bilgi edinmek istiyorsanız mutlaka İstikbal.com.tr adresini ziyaret etmelisiniz.

Krea Yemek Odası Takımı

İstikbal’in en gözde yemek odası takımları arasında yer alan Krea; özel tasarım büfesi, minimal detayları ve alışmışlıktan uzak masa takımıyla dikkatleri üzerine toplamaktadır. Krea yemek odasını tercih ettiğiniz takdirde renk uyumu ve modern tarzıyla odanızın havası değişecektir. Krea; hem renk hem de kullanılan malzemeleri açısından oldukça zarif ve şık bir tasarıma sahiptir. Krea yemek odasında insan sağlığına dost olan ve kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır. Krea yemek odası ürünlerinde yüksek ayak kullanılmış olup, bu sayede temizlik kolaylığı sağlanmıştır. Ayrıca, ünite kapaklarında yavaşlatıcı sistem kullanılmış olup bu sayede hızlı çarpmalar engellenerek ürün fonksiyonelliği arttırılmıştır. İstikbal yemek odası fiyatları açısından bilgi almak istiyorsanız Krea yemek odası takımının 12 taksitli fiyatı 4.819,00 TL olarak belirlenmiştir.

Lucas Yemek Odası Takımı

Alışılmışın dışında dizaynı ve gösterişli tasarımıyla Lucas yemek odası takımı; salonunuza görsel açıdan müthiş bir zenginlik katacaktır. Lucas yemek odası takımı renk konfigürasyonunda deri ve mavi renk folyo kullanılmıştır. Bu sayede, tarzıyla görsel açıdan oldukça zarif bir tasarıma sahiptir. Lucas yemek odası takımında insan sağlığına dost, kanserojen madde barındırmayan E1 standartlarında malzemeler üretilmektedir. Ayrıca, masanın kitabeli masa olma özelliği sayesinde kapalı iken altı kişilik, açıkken sekiz kişilik hizmet sunabilmektedir. Lucas yemek odası takımı; 12 taksitle 7.461,00 TL olarak satılmaktadır.