İstikbal Yemek Odası Modelleri

1957 yılında kurulan İstikbal, kurulduğu andan bugüne kadar sektöre hizmetler vermiş, geliştirmiş ve de liderlik etmiştir. Ürün çeşitlilikleriyle, yenilikçi tasarımlarıyla, müşteriye değer veren tutumlarıyla ve de kurumsallıklarıyla bugüne kadar girdikleri her alana imzalarını atmışlardır. Yenilikçi çizgisinin gereği olarak bizlere sadece kendi tasarımlarını değil, dünya trendlerini de göstermekte, standartları da genişletmektedir. Yetmişi aşkın ülkedeki mağazalarıyla dünya çapında bir şirket olduğunu ve de dünya trendlerine yakınlığını ispatlamıştır. Oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları, yatak ve baza, genç ve bebek odaları, mutfak masa-sandalyeleri, ev tekstili, bahçe mobilyaları, halılar ve de aksesuarlar gibi alanlara yönelik yaptığı tasarımlar verdikleri tüm vaatleri karşılar nitelikte. Sayılan tüm bu alanlarda başarılı olsa da bu yazıda İstikbal Yemek Odası Modelleri hakkında bilgi vereceğiz.

İstikbal Yemek Odası Modelleri

İstikbal’in tüm ürünleri gibi yemek odası modelleri de tasarımsal bir açıdan oldukça güzel ve kullanışlıdır. Söz konusu yemek odası olduğunda daha azını beklemek evimize yaptığımı bir saygısızlık olarak kayıtlara geçerdi. Krea Oda Takımı, Lucas Oda Takımı,  Scarlet Oda Takımı, Santino Oda Takımı, Julyan Oda Takımı, Lorena Oda Takımı, Palma Oda Takımı,  Nella Oda Takımı, Gusto Oda Takımı, Baron Oda Takımı, Lima Oda Takımı,  Gold Oda Takımı, Rustik Oda Takımı, Elite Oda Takımı, Elizya Oda Takımı, Orleon Oda Takımı, Side Oda Takımı, Karat Oda Takımı,  Romance Oda Takımı ve de son olarak Perla Oda Takımı; İstikbal’in tüketiciye sunduğu tasarım yemek odalarıdır. Her biri İstikbal’in tüketiciye sunduğu vaatleri nasıl yerine getirdiğinin güzel bir cevabıdır. Yukarıda saydığımız çoğu yemek odasının en temel özelliği kanserojen madde içermeyen, insan sağlığına uygun malzemeler tarafından yapılmış olmasıdır. Bunun yanı sıra her biri kendi renk uyumuna da sahiptir ve çoğu birbirinden farklı temalarıyla farklı tarzlara hitap ederler.

Satın Almadan Önce Dikkat

Evinizde en samimi saatleri geçireceğiniz bu odanın mobilyalarını satın almadan önce oda genişliğinizi öğrenmeli, bir temayı benimsemeli ve bütçe hesabı yapmalısınız.

6K Paylaşımlar

“İstikbal Yemek Odası Modelleri” üzerine 22 yorum.

1. Bence ülkemizde en hızlı yetkili servisler İstikbal’de. Mobilya alırken kesinlikle istikbalden şaşmam.

2. İstikbal’in yemek odası takımları tahmin ettiğimden de güzelmiş. Acaba fiyat aralığı ne bu takımlarda

3. İstikbal’in yemek odası modelleri çok güzel. Bizim oturma odası epey küçük, o yüzden gönlümce evi döşeyemiyorum ne yazık ki. Umarım ufak ebatlı modellerde vardır

4. İstikbal bence eski özelliğini kaybetti. Son dönemde artan firma seçenekleri ile artık günümüzde pek fazla tasarım ortaya çıkartamıyor.

5. Sivas merkezden ben Himmet ÇEVİK. Selam web sitesi inanki dikkatimi çekti, teşekkürler 31-03-2019 14:49:14

6. İzmir merkezden ben Ajda AKIN. Slm paylaşımın gerçekten dikkat çekici, tebrikler 03-04-2019 18:22:08

7. Afyon merkezden ben Zülfiye ERDOĞAN. merhaba arkadaşlar siteniz yeminle çok güzel, sosyal medyada paylaştım 04-04-2019 07:33:59

8. Afyon merkezden ben Ferit TANRIYAR. merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz dikkat çekici, tebrikler 05-05-2019 09:59:18