İstikbal Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Türkiye’nin lider markalarına sitemizde göz atarken İstikbal yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları da konularımız arasında olacak. Yurtdışı tasarımlarını ülkemize getiren mükemmel ötesi markalardan birisi olduğunu net şekilde söyleyebiliriz. Şimdi de elimizden geldiğince yeni sezon kataloğunu yakından inceleme yoluna gideceğiz. Değerli yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

İstikbal Perla Yemek Odası Takımı

Krem ve kahverengi renk tonları ile hazırlanmış, sade ve bir o kadar da şık yemek odası takımlarından birisi. Yeni sezon kataloğunun en büyüleyici ürünlerinden birisi. Bu mükemmel ötesi takıma sadece 4,610 TL fiyat etiketi ile sahip olabilirsiniz.

İstikbal Perla Yemek Odası Takımı

İstikbal Romance Yemek Odası Takımı

İngiliz mobilya tasarım sanatı dikkate alınarak %100 yerli sermaye ile dekorasyon prensiplerine en uygun şekilde geliştirildi. Yeni sezon kataloğunun demirbaşlarından birisi olduğunu da net olarak söyleyebiliriz. Bu takım indirimli olarak 7,090 TL etiketi ile sizlerle.

İstikbal Romance Yemek Odası Takımı

İstikbal Karat Yemek Odası Takımı

Komodinlerinden sandalyelerine, vitrinlerinden masasına tam anlamı ile yenilikçi çizgiye hitap eden inanılmaz bir takım. Yeni sezon modernliğini tamamen üzerinde barındırdığını söyleyebiliriz. Bu harika ötesi takıma 8,847 TL fiyat ile indirimli olarak sahip olun.

İstikbal Karat Yemek Odası Takımı

İstikbal Side Yemek Odası Takımı

Sade, şık ve gri renk tonları ile endüstriyel mobilya tasarımı sınıfının en ideal örneklerinden birisi. Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde sipariş rakamları ile de dikkat çeken bir ürün oldu diyebiliriz. Fiyatı ise sadece 5,166 TL.

İstikbal Side Yemek Odası Takımı

İstikbal Julyan Yemek Odası Takımı

%100 yerli mobilya tasarımı ve üretimi olarak dikkat çeken bize ait bir yemek odası takımı. Yeni sezon kataloğunun en can alıcı ürünleri arasında da kendisini gösteriyor diyebiliriz. Fiyat olarak da son derece ideal bir ürün olarak ön planda. Bu takıma 8,965 TL fiyat etiketi ile sahip olabilirsiniz.

İstikbal Julyan Yemek Odası Takımı

İstikbal Santino Yemek Odası Takımı

Yeni sezon kataloğumuzda inceleme altına alacağımız en son ve en ilgi çekici ürünlerden birisi. Petrol mavisi renk tonlarını ağırlıklı olarak üzerinde barındıran harika ötesi bir ürün. Bu mükemmel tasarımlı mobilya takımını sadece 4,470 TL gibi uygun bir fiyat ile satın alabileceğinizi asla unutmayın.

İstikbal Santino Yemek Odası Takımı