Kelebek Yemek Odası Modelleri 2018

Yemek odası takımları, salonun tamamlayıcı parçalarındandır. Kullandığınız salonun bir kısmını kullanabileceğiniz gibi, yemek odası takımlarını ayrı bir odada da kullanabilirsiniz. Renk, materyal yapısı, boyut ve kişi sayısına göre farklı Kelebek yemek odası modelleri bulunmaktadır. Odanızın genel havasına göre bu kriterleri değerlendirip en doğru parçayı bulabilirsiniz. Modeller, renk ve boyut haricinde kullanılan masa ve sandalyelerin yapısına göre de farklılık gösteriyor. Masif kaplama, ceviz kaplama, sert plastik, cam ve benzeri birçok farklı türde masa/ sandalye takımı bulabilirsiniz.

Tarzınıza En Uygun Yemek Odası Takımları

Kelebek yemek odası takımları, temel olarak stillerine göre kategorilere ayrılmıştır. Klasik, şık, modern, casual, retro şeklinde farklı tarzlarda yemek odası modelleri bulabiliyorsunuz. Aynı şekilde kumaş türü de tarzınız açısından önemli bir etkendir. Keten, süet, suni deri, şömil kumaş, kadife gibi birçok çeşitte kumaş yapısı bulunuyor. Ayrıca, işlemeli, desenli, taşlı gibi çeşitli stiller bulmanız da mümkün. Evinizdeki mobilyaların genel havası, duvarlarınızın rengi ve odanın genişliğine göre yemek odası seçimi yapabilirsiniz. Fiyat aralığı belirleyerek de Kelebek yemek odası modelleri arasından tercih yapmanız mümkün.

Modern Yemek Odası Modelleri

Yemek odası takımları içerisinde, masa ve sandalye takımının haricinde konsol ve vitrin de olabiliyor. Odanızın genişliği ve sizin istekleriniz doğrultusunda istediğiniz parça sayısında yemek odası satın alabiliyorsunuz. Fiyat skalası, daha fazla ürün kapsıyorsa, artış göstermektedir tabii ki ama yine de piyasaya göre uygun bir fiyat aralığının olduğunu söylemek mümkün. Modern tarza da uygun birçok fiyat- performans açısından uygun seçenek bulunuyor. Sade yapıları ve pastel tonları, açık tonlar ve canlı renkler gibi renk skalası nedeniyle de modern tarzın sıklıkla tercih edildiğini söyleyebiliriz.

“Kelebek Yemek Odası Modelleri 2018” üzerine 8 yorum.

1. Kelebek yemek odası modelleri içinde en tarz olan model büyük salonlar için üretilen özel kesim büyük masalar olduğuna inanıyorum. Farklı çeşitleri olmasa da firmanın en büyük çıkışı büyük salonlar için hazırlanan yemek odası modelleridir.

2. Kelebek yemet odası mobilya takımında ceviz olarak tasarlanan masalar bir harika. Komşum almış ben hayran kaldım kıskandı demese gidip aynısından alacağım

3. Konya merkezden ben Mehmet Tamer GÖRGÜN. Selam herkese web sitesi inanki hayran edici, linkedinde paylaştım 11-03-2019 07:16:41

4. Burdur merkezden ben Adem YILDIRIM. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi iyi, tebrikler 27-04-2019 17:42:50

5. Tunceli merkezden ben Hasan Basri KAYA. selamun aleyküm sayfa vallaha billaha iyi, face de paylaştım 25-06-2019 03:58:36