Kelebek Yemek Odası Modelleri 2018

Yemek odası takımları, salonun tamamlayıcı parçalarındandır. Kullandığınız salonun bir kısmını kullanabileceğiniz gibi, yemek odası takımlarını ayrı bir odada da kullanabilirsiniz. Renk, materyal yapısı, boyut ve kişi sayısına göre farklı Kelebek yemek odası modelleri bulunmaktadır. Odanızın genel havasına göre bu kriterleri değerlendirip en doğru parçayı bulabilirsiniz. Modeller, renk ve boyut haricinde kullanılan masa ve sandalyelerin yapısına göre de farklılık gösteriyor. Masif kaplama, ceviz kaplama, sert plastik, cam ve benzeri birçok farklı türde masa/ sandalye takımı bulabilirsiniz.

Tarzınıza En Uygun Yemek Odası Takımları

Kelebek yemek odası takımları, temel olarak stillerine göre kategorilere ayrılmıştır. Klasik, şık, modern, casual, retro şeklinde farklı tarzlarda yemek odası modelleri bulabiliyorsunuz. Aynı şekilde kumaş türü de tarzınız açısından önemli bir etkendir. Keten, süet, suni deri, şömil kumaş, kadife gibi birçok çeşitte kumaş yapısı bulunuyor. Ayrıca, işlemeli, desenli, taşlı gibi çeşitli stiller bulmanız da mümkün. Evinizdeki mobilyaların genel havası, duvarlarınızın rengi ve odanın genişliğine göre yemek odası seçimi yapabilirsiniz. Fiyat aralığı belirleyerek de Kelebek yemek odası modelleri arasından tercih yapmanız mümkün.

Modern Yemek Odası Modelleri

Yemek odası takımları içerisinde, masa ve sandalye takımının haricinde konsol ve vitrin de olabiliyor. Odanızın genişliği ve sizin istekleriniz doğrultusunda istediğiniz parça sayısında yemek odası satın alabiliyorsunuz. Fiyat skalası, daha fazla ürün kapsıyorsa, artış göstermektedir tabii ki ama yine de piyasaya göre uygun bir fiyat aralığının olduğunu söylemek mümkün. Modern tarza da uygun birçok fiyat- performans açısından uygun seçenek bulunuyor. Sade yapıları ve pastel tonları, açık tonlar ve canlı renkler gibi renk skalası nedeniyle de modern tarzın sıklıkla tercih edildiğini söyleyebiliriz.