Kelebek Yemek Odası Modelleri

Cumhuriyet tarihinin en gelişmiş sanayilerinden birine sahip olan Kelebek Mobilya, aynı zamanda Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisidir de. Düzce’de bulunan kırk bin metrekarelik kapalı fabrikalarının sahip olduğu son teknolojik ürünler, aslında başarılarının sırrıdır. Bu sanayi kuruluşunda mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların güncel teknolojik cihazların eşliğinde, belirli bir tasarım anlayışıyla üretilir. Özgün tasarımları, müşteriye güven veren tavrıyla, geçmişte elde ettiği başarılarla ve de tüketici yanlısı tavrıyla Kelebek Mobilya; Türkiye’deki yerini sağlama almıştır. Pek çok kişi ev dekore edeceği zaman tercihleri arasına mutlaka Kelebek Mobilyayı eklerler. Kimi zaman ürünleri kataloglardan incelerler, kimi zamansa sahip oldukları satış noktalarını ziyaret ederek fikir alırlar. Kelebek Mobilya pek çok kez indirim yaptığından satın alma amacıyla giden hiç kimse genelde eli boş dönmez. Salon takımları, yemek odaları, yatak odaları, genç odaları, tamamlayıcı ürünler ve de home office konsepti Kelebek’te bulunabilecek kategorilerdir.

Kelebek’in Sunduğu Yemek Odaları

Kelebek Yemek Odası Modelleri, güzel bir estetik anlayışına sahip, şık, konforluğu ve de insan sağlığına dost ürünlerdir. Kelebek’te bulunan yemek odası modelleri için bir araştırma yaptığınızda bu özgün tasarımları mutlaka beğeneceksinizdir. Üstelik bu ürünler özgün tasarımlar olmalarının yanı sıra bütçe dostudur, yine de bütçenizi aşarsa Kelebek’in sıklıkla yaptığı indirimleri bekleyebilirsiniz. Özgün tasarımlı Kelebek yemek odası modellerini şu şekilde örnekleyebiliriz; Quenn antrasit oda takımı, Crista oda takımı, Keops oda takımı, Lizbon oda takımı, Monaco oda takımı, Monema oda takımı, Hesperia oda takımı, Sylva oda takımı, Benita oda takımı, Bulia oda takımı, Cresida oda takımı, Queen oda takımı, Angelic oda takımı, Zerene oda takımı, İlia oda takımı, Falter oda takımı, Redora oda takımı, Cara oda takımı ve de Tactus oda takımı. Tüm bu ürünlere hem kataloglardan hem de satış noktalarından bakabilirsiniz.

Yemek Odaları Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Güzel anıları paylaşacağınız bu odanın ferah olması önemlidir. Bu bakımdan alacağınız eşyalar odayı çok fazla doldurmamalı ve de eşyaları odanızın ölçülerine göre satın almalısınız.