Kervan Yemek Odası Modelleri

Yemek odanız aileniz ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirdiğiniz, misafirlerinizi ağırladığınız, mükemmel sofralar eşliğinde özel zamanlarınızda yanınızda olan evinizin en değerli bölümlerinden biridir. Kervan yemek odası çeşitlerinden asıl beklentiniz dostlarınızla yaptığınız sohbetlerle şenlenen, asla kalkmak istemeyeceğiniz masalar kurduğunuz bir yemek odası ise doğru yerdesiniz.

Aslına bakarsanız birkaç küçük dokunuş ile bambaşka bir alan yaratabilirsiniz. Kullandığınız mobilyalarda ya da tercih ettiğiniz aksesuarlarda minik değişiklikler uygulayarak yemek odanıza muazzam bir hava katmanız mümkün.

Yemek Odası Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar

Kervan yemek odası için seçeceğiniz halıya karar verirken de göz önünde bulundurmanız gereken en önemli nokta ise yemek masanızın altında kullanmış olduğunuz halının sandalyelerin arka ayakları ile arasındaki mesafedir. 20-25 cm kadar bir mesafe bırakmış olmanız gerekir.

Kervan Yemek Odası Modelleri seçimlerinizde yemek masanızda değerlendireceğiniz modern objelerinizi seçerken misafirlerinizin masada otururken birbirlerinin görüş açılarını kapatacak objeler seçmekten kaçınmalısınız. Şayet uzun ve büyük objelerden hoşlanıyorsanız bunları masanın ortasına yerleştirmek yerine masanızın kenarında kullanmanız daha doğru bir tercih olacaktır.

Masanızda sunacağınız servis tabaklarınız, sandalyenizin minderleri ile odanızı aydınlatan nesnelerin birbirine olan doku ve renk uyumu da her daim misafirlerinize oldukça şık gelecektir. Fakat minik zıtlıklar ile yemek odanızı daha sıra dışı ve sıcak bir hale dönüştürmeniz de mümkün.

Kervan Yemek Odası Modelleri arasındaki seçimlerinizde ve mekanınızda dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da ışıklandırmadır. Aydınlatma araçlarını seçerken odanın genişliğine ve odanızın içinde kullandığınız renk çeşitliliğine uygun bir aydınlatmaaracı seçmeniz gerekir. Açık renklerin hakim olduğu bir yemek odasında daha soft dokular yeterlidir. Şayet mobilyalarınız koyu renkli ise daha yüksek ışıklı bir ışıklandırma seçmeniz gerekebilir. Işıklandırma yeterli düzeyde olmalı ve masanızın ortasına denk gelecek şekilde asmalısınız.