Kilim Mobilya Yemek Odası Modelleri 2019

Yemek odalarında yeni esintiler arayışı içerisinde iseniz bu içeriğimizde sizlere Kilim mobilya yemek odası modelleri 2019 kataloğunu sunacağız. Kilim, her geçen gün çok daha geniş kitlelerce benimsenen bir marka ve web sitemizde de olmazsa olmazlardan birisi.

Nitekim sizlere yemek odası konusunda markanın 2019 kataloğunda yer alan en yeni modelleri, fiyatları ile birlikte inceleme yoluna gideceğiz.

Kilim Alya Yemek Odası Takımı

Kilim markasının yeni sezonda ki en iddialı ürünlerinden birisi. Renk konsepti ve mobilyaların özel tasarımı ile birlikte evlerinizde yepyeni bir hava estirmeye hazır olun. 5,203 TL takım fiyatı ile sizleri kendisine hayran bırakacak bir konsept.

Kilim Alya Yemek Odası Takımı

Kilim Country Yemek Odası Takımı

Biraz daha klasiğe kaçan ancak renk seçenekleri ile de göz alıcılık arayanlar için en ideal seçeneklerden birisi olduğunu net şekilde söyleyebiliriz. Turkuaz renk tonlarını üzerinde barındıran göz alıcı bu takıma an itibari ile 5,643 TL gibi bir liste fiyatı ile sahip olabiliyorsunuz.

Kilim Country Yemek Odası Takımı

Kilim Gediz Kafkas Yemek Odası Takımı

Daha bize ait, yıllardır gözlerimizin alışık olduğu ideal konsepti daha modern bir malzeme ile buluşturan Kilim markasını kutluyoruz. Klasiği modernizasyon ile desteklenmiş şekilde seven tüm herkes için ideal bir takım. Resmi internet sitesinde ki satış fiyatı 6,154 TL olarak dikkat çekiyor diyebiliriz.

Kilim Gediz Kafkas Yemek Odası Takımı

Kilim Aras Yemek Odası Takımı

Klasik yemek odalarından birisi daha sizlerle birlikte. Marka, sürekli yenilikten ziyade klasik seven müşterilerini de ciddi anlamda ön planda tutuyor ve modellerini bunu dikkate alarak geliştirme yoluna gidiyor. Takdir edilesi bir durum ve bu takım 7,048 TL fiyat etiketi ile sizlere sunuluyor.

Kilim Aras Yemek Odası Takımı

Kilim Kemer Yemek Odası Takımı

Beyaz renk ağırlıklı olarak daha ekonomik bir seçenek üzerinde durmak isteyen okuyucularımız için bu ürünü de listemize almamak olmazdı. 3,542 TL gibi ekonomik bir fiyat ile bu göz alıcı ve kaliteli malzemeden üretilmiş takıma sahip olabilirsiniz.

Kilim Kemer Yemek Odası Takımı

Kilim Marmaris Yemek Odası Takımı

Şehir isimlerini genel olarak yemek odası takımlarında fazlası ile kullanan bir marka olduğunu net olarak söyleyebiliriz. Yine ekonomik ve görsel bir seçenek olarak dikkat çekiyor. 6,852 TL fiyat etiketi ile sahip olabiliyorsunuz.

Kilim Marmaris Yemek Odası Takımı