Kilim Yemek Odası Modelleri

Kayseri’de 1976 yılında küçük bir marangoz atölyesinden başlayıp, günümüze kadar gelmeyi başaran mobilya şirketi Kilim Mobilya’dır. Yerli kaynakları malzeme olarak kullanan Kilim, bunları entegre tesislerinde evlerimizde kullandığımız mobilyalara dönüştürüyor. Ürünlerin üretimi sırasında evresel standartlara uyduğunda, özgün ve yenilikçi tasarım anlayışına sahip olduğundan ve de tüketicilere yansıttığı olumlu profili sayesinde Kilim her geçen gün daha da büyüyen bir şirkettir. Üstelik pek çok alanda ürettiği tasarımsal açıdan değere sahip ürünleriyle de tüketicilerin kalbini kazanmıştır. Üstelik sadece ürettikleriyle değil, yaptıkları indirimler ve de uygun tüketici dostu fiyatlandırmayla da tüketicilerin takdirini toplamıştır. Oturma grupları, yaşam alanları, yatak odaları, genç odaları, yatak-baza-başlık, ev tekstili ve de tamamlayıcı ürün; Kilim’in performans gösterdiği alanlardır.

Kilim Mobilya’nın Sunduğu Yemek Odaları

Kilim yemek odası modelleri, Kilim’in yaşam odaları kategorisinden sunduğu ürünler arasındadır. Kilim’in sunduğu tüm yemek odası modelleri; tüketici dostu, insan sağlığına uygun olan kanserojen madde içermeyen ham maddelerle yapılmış ürünlerdir. Üstelik her biri farklı tarza ve temaya sahip olduğundan özgündür de aynı zamanda. Kilim’in aynı zamanda şık ve konforlu olan yemek odaları şu şekilde sıralanabilir; Country oda takımı, Kemer (Beyaz) oda takımı, Buca oda takımı, Marmaris oda takımı, Bodrum oda takımı, Ayasofya oda takımı, Göreme oda takımı, Milas oda takımı, Gediz Kafkas oda takımı , Gediz oda takımı , Aras oda takımı, Kemer oda takımı, Biga oda takımı , Amasra oda takımı ve de son yemek odası konseptinde Hanzade oda takımı. Tüm bu yemek odalarının her biri farklı tarzda, farklı güzellikte fakat hepsi de konforlu ve şıktır.

Kilim Mobilya’ya Göre Yemek Odaları

Çekirdek ailenin, geniş ailenin ve de misafirlerin en çok buluştuğu oda aynı zamanda buluşmanın en güzel yolu; yemek odasıdır. Bir yanda sıcak sohbetler akıp giderken diğer yandan da lezzetli yemeklerin tadına bakılır bu odada. Bir yandan da TV keyfinizin de tadını çıkartabilirsiniz odanızın genişliğine bağlı olarak. Her şartta yemek odaları, sizin beğeninize hitap ettiği sürece samimi ve şıktırlar.