Koçtaş Yemek Odası Takımı Modelleri

Yemek odası takımları, masa- sandalye setleri şeklinde satılabildiği gibi vitrin, konsol, kitaplık, sehpa gibi parçalarla beraber takım şeklinde de satılabiliyor. Birbirinden farklı model ve tasarıma sahip yemek odası takımları ile evinizi şık bir hale getirebilir. Misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz klas bir ortam yaratabilirsiniz. Koçtaş yemek odası takımı modelleri kapsamında bulunan klasik, şık, vintage ya da modern modeller arasından tercih yaparak salonunuzla uyumlu harika bir yemek köşesi yaratabilirsiniz.

Hem Modern Hem Şık Yemek Odası Takımları

Yemek odası takımlarınızın modern renk ve dokularda olmasını isteyebilirsiniz. Bu kesinlikle şık ve klas bir ortam yaratmanıza engel değil. Koçtaş yemek odası takımı modelleri ile salonlarınıza farklı ve klasik bir hava katabilirsiniz. Ahşap, MDF, masif kaplama ve benzeri yapılarda yemek odası takımları arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Farklı renklerde, değişik dizaynlara sahip modelleri bulmak mümkün. Cam detaylı ya da işlemelerin olduğu yemek odası takımlarını da bulabilirsiniz. Vitrin, konsol, vitrin aynası gibi ürünler de alacaksanız renk ve yapı olarak salonunuzla uyumlu birçok model bulabilirsiniz.

Salonunuzla Uyumlu Yemek Odası Modelleri

Salonunuzun dizaynı ve teması nasılsa, oma uygun yemek odası takımları bulabilirsiniz. Koçtaş yemek odası takımı modelleri içinde yer alan farklı renk, boyut, dizayn ve tarza sahip seçenekler içerisinden mutlaka zevkinize uygun modeller bulabilirsiniz. Salonunuzun teması klasik, modern ya da casual olabilir. Koçtaş ‘ta buna uygun birçok seçenek arasından tercih yaparak stilinizi koruyabilirsiniz. Salonunuzun stili dışına çıkmadan masa, sandalye, büfe, büfe aynası, TV konsolu, sehpa, kitaplık gibi mobilyalar da bulabilirsiniz. Dayanıklı ve uzun ömürlü modelleri sayesinde de istediğiniz sürece aynı modeli kullanmaya devam eder, bir sorun olduğunda da mağazadan gerekli desteği alabilirsiniz.