Konfor Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Yeni markalara sürekli daha fazla kapı açarken bugün ise sizlerle birlikte Konfor mobilya yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu üzerinde duracağız. Türkiye genelinde her geçen gün büyüyen ve gelişen bu sektör içerisinde ciddi anlamda yenilikler söz konusu. Konfor da marka kalitesini net olarak kanıtladı. Bizde sitemiz içerisinde sizlere en kapsamlı şekilde inceleme sunma yoluna gideceğiz.

Konfor Hilary Yemek Odası Takımı

Görselliği hat safhada olan ve birinci sınıf ağaç malzemesinden üretilmiş olan mükemmel ötesi bir yemek odası takımı. Konfor, bu anlamda Avrupai seçenekleri üzerinde kendisini gösteriyor. 2,140 TL fiyat etiketi ile sizlerle.

Konfor Hilary Yemek Odası Takımı

Konfor Nasse Yemek Odası Takımı

Birinci sınıf MDF kalitesi ile kendisini gösteren inanılmaz konsepte sahip bir yeni model daha. Avrupa mobilyalarını ülkemize getiren yegane markalardan olan Konfor’un yeni sezon en ideal ürünlerinden. 3,369 TL fiyat etiketi ile kendisini gösteriyor.

Konfor Nasse Yemek Odası Takımı

Konfor Janine Yemek Odası Takımı

Yine beyaz ve krem tonlarının kendisini net şekilde gösterdiği göz alıcı modellerden birisi diyebiliriz. Türkiye genelinde özellikle de farklılıklar kendisini net olarak gösteriyor. Bu mükemmel takıma 3,764 TL fiyat etiketi ile sahip olabilme fırsatını kaçırmayın.

Konfor Janine Yemek Odası Takımı

Konfor Haris Yemek Odası Takımı

Ağaç görünümlü mükemmel ötesi mobilya tasarımı ile kendisini net olarak gösteriyor. Haris yemek odası, Avrupalı bir tasarımcı tarafından hazırlandı ve koleksiyona eklendi. Sizlerde bu yeni nesil moden tasarıma sahip yemek odası takımına 4,478 TL fiyat etiketi ile sahip olun.

Konfor Haris Yemek Odası Takımı

Konfor Bass New Yemek Odası Takımı

Mükemmel bir görünüm. Karmaşadan uzak yemek odaları arayışı içerisinde olanlar için en ideal yemek odası takımlarından. Bizde bu ürünü sizlere elimizden geldiğince sunmak istedik. Bu mükemmel takıma 4,494 TL gibi indirimli fiyat etiketi ile sahip olabilme şansına erişebileceksiniz.

Konfor Bass New Yemek Odası Takımı

Konfor Tilda Yemek Odası Takımı

Yeni sezon kataloğunun son ve en göz alıcı modellerinden birisi olarak niteleyebileceğimiz harika bir tasarım. Görüntüsü ve konsepti ile dikkatleri çekecek göz alıcı bir model de diyebiliriz sanırım. Bu mükemmel yemek odası takımına sadece 4,386 TL indirimli fiyat etiketi ile sahip olabileceğinizi asla unutmayın.

Konfor Tilda Yemek Odası Takımı