Konfor Yemek Odası Fiyatları

Konforu estetikle buluşturduk mottosuyla yola çıkan Konfor Mobilya’nın her zevke hitap eden yemek odası takımları; Konfor yemek odası fiyatları sayesinde aynı zamanda bütçe dostudur. Konfor imzası taşıyan yemek odası takımları; yaşam alanlarınıza yeni bir soluk getirmekle kalmayıp hem şık hem de kullanışlı yapısıyla sizleri büyüleyecektir. Yemek odası tasarımlarında şıklık adına hiçbir detay gözden kaçmamıştır. Bu sayede, evinizde hayal ettiğiniz şıklığı yaratabileceksiniz. Bu takımlar; doğal ahşap desenlerinin korunduğu özel tasarımlarıyla dikkat çekmekle kalmayıp açılabilir masa gibi işlevsel özellikleri sayesinde misafir ağırlama sırasında da işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Konfor Yemek Odası Modelleri

Konfor yemek odası modellerinde sadece yemek masalarında değil vitrin, konsol ve diğer takım ürünlerinde de işlevsellik ön planda tutulmuştur. Konfor yemek odaları; şık detaylarıyla beğeninizi kazanacaktır. Kullanıldığı ortamlara daha fazla şıklık ve daha fazla konfor katan Konfor yemek odası modellerine satış noktaları üzerinden ulaşabilirsiniz. Konfor yemek odası modelleri arasında yer alan Hillary yemek odası; açılır yemek masası, konsol, konsol aynası, sabit yemek masası, orta sehpa, tamamlayıcı yan sehpa ve sandalyelerden oluşmaktadır. Bu içeriğin hepsini sadece 2.542 TL nakit fiyatla satın alabilirsiniz. İsterseniz aralarından bazılarını seçmeyebilir veya ekstra ürün ekleyebilirsiniz.

Yemek Odası Satın Almak İçin En Doğru Adres Konfor Mobilya!

Konfor Mobilya sayesinde 3.019 TL’den başlayan fiyatlarla Nasse yemek odası, 3.195 TL’den başlayan fiyatlarla Janine yemek odası, 3.810 TL’den başlayan fiyatlarla Haris yemek odası, 3.884 TL’den başlayan fiyatlarla Bass New yemek odası, 3.906 TL’den başlayan fiyatlarla Tilda yemek odası, 3.967 TL’den başlayan fiyatlarla Rosea yemek odası modellerini satın alabilirsiniz. Yıl sonuna kadar devam eden indirimler hakkında bilgi almak ve daha detaylı Konfor yemek odası fiyatları öğrenmek için en yakın Konfor Mobilya şubesine uğramalısınız.