Konfor Yemek Odası Modelleri

Yemek odası, temel olarak masa ve sandalye takımlarını kapsayan, aynı zamanda içerisinde vitrin, konsol, TV ünitesi buldurabilen bir mobilya setidir. Salonun belli bir kısmına yerleştirilen yemek odası takımları, ayrı bir odada da kullanılabiliyor. Konfor yemek odası modelleri içerisinde Carpinus, Janine, Hillary, Flemens, Caruzel gibi farklı isimlere sahip özel seri ürünler bulunmaktadır. Klasik, casual, retro, country ve modern tarzda birçok yemek odası takımına sahip olan Konfor’da odanızın büyüklüğüne ve genel stiline göre parçalar bulabiliyorsunuz.

Yemek Odası Takımlarında Neler Bulunuyor?

Konfor yemek odası takımları içerisinde farklı birçok parça yer alıyor. Seçmiş olduğunuz yemek takımı stiline göre parça seçimi yaparak yemek odası takımınızı tamamlayabilirsiniz. Konsol, konsol aynası, orta sehpa, uzun ve kısa model yan sehpa, sabit ya da açılır yemek masası, sandalye ürünleri, hemen her setin içerisinde bulunmaktadır. Kullanım alanınıza göre daha fonksiyonel olması açısından yemek masası ve sandalyelerinizi katlanabilir yapıda tercih edebilirsiniz. Eşyaların kaplamasına, rengine ve özelliklerine göre evinize en uygun parçaları seçebilirsiniz.

Dayanıklı ve Fonksiyonel Yemek Odaları

Konfor yemek odası takımları içerisinde modeller, çeşitli özelliklerine göre sınıflandırılmaktadır. Sizler de tercihlerinizi bu özellikler arasından hangisi sizin için uygunsa, onu ön planda tutarak gerçekleştirmelisiniz. Uzun ömürlü ve dayanıklı olması önemli ise ahşap, masif kaplama, çam veya meşe kaplama, MDF şeklinde kaliteli materyallerinden yapılmış masa, sandalye ve konsol takımlarının burada bulunduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, yemek odası modelleri aynı zamanda kullanım alanına göre de farklılık göstermektedir. Yüksekliği ve kapladığı alan bakımından evinize uygun yükseklikte ve boyut da modelleri de bulabilirsiniz. Yanı sıra, açılır kapanır ve sabit modeller de fonksiyonel bakımından size alan kazandıracağı için iyi bir alternatif olabilmektedir.