Livello Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Yeni ve bir o kadar da modern seçenekleri arayanlar için bugün Livello mobilya yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları sizlerle birlikte. Türkiye genelinde bu tarz markaların büyüyor olması, aslında modern seçeneklere doğru adım atmak isteyenler için son derece önemli bir seçenek de diyebiliriz. Şimdi en yeni seçenekleri sizlere sunma yoluna gideceğiz.

Livello Mobilya Piyano Yemek Odası Takımı

Çizgisi ve tasarımı ile birlikte yeni nesil seçeneklerden birisi olarak dikkat çekiyor. Türkiye genelini analiz ettiğimiz zaman bu tarz ürünlerin ciddi anlamda ilgi çektiğini görüyoruz. Takımın fiyatına dair net bilgi yok ancak son derece görsel bir takım olduğunu söyleyebiliriz.

Livello Mobilya Piyano Yemek Odası Takımı

Livello Mobilya Rebab Yemek Odası Takımı

Rebab, günümüz standart çizgisine daha yakın seçeneklerden birisi. Farklı desene sahip sandalyeleri ve kalitesi ile birlikte ciddi şekilde fark yaratıyor. Rebab, kısa sürede çok ilgi gören bir yemek odası takımı olduğunu da net olarak söyleyebiliriz. Aşağıdaki resimden de inceleme şansına sahipsiniz.

Livello Mobilya Rebab Yemek Odası Takımı

Livello Mobilya Alissa Yemek Odası Takımı

Krem renk tonları ve kendi çizgisi ile birlikte TV ünitesi olarak da kendisini gösteren yeni nesil bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Livello markasının klasik seçeneklerden birisi de diyebiliriz sanırım. Alissa yemek odası ciddi anlamda farklı ve bir o kadar göz alıcı. Dolayısı ile sınırları ciddi anlamda aşan bir seçenek de diyebilirim.

Livello Mobilya Alissa Yemek Odası Takımı

Livello Mobilya Barcelona Yemek Odası Takımı

Kahverengi ve beyaz çizgisi ile birlikte ciddi anlamda standartları aşan seçeneklerden birisi diyebiliriz sanırım. Mobilya kalitesi ve birinci sınıf malzemesi ile birlikte kendisini gösteriyor. Dolayısı ile ön planda tutulası bir seçenek de denebilir. Aşağıdan bu modeli de yakından inceleme şansına sahipsiniz.

Livello Mobilya Barcelona Yemek Odası Takımı

Livello Mobilya Bellissimo Yemek Odası Takımı

İsmi ile de çizgisi ile de İtalyan çizgisini üzerinde barındıran yeni nesil ve bir o kadar da göz alıcı seçeneklerden birisi. Türkiye genelini düşündüğümüz zaman Livello mobilya markasının en ideal ürünlerinden birisi. Rekabet arttırıcı ve kaliteyi sizlere sunan bir seçeneği. Aşağıda yine bu modeli inceleme şansına sahipsiniz.

Livello Mobilya Bellissimo Yemek Odası Takımı