Medusa Home Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Yeni nesil büyüyen bir marka olarak bugün sizlerle birlikte Medusa Home yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları üzerinde duracağız. Mobilya tasarımlarında tamamen yüzünü Avrupa’ya ve Amerika standartlarına dönen bir marka olarak kendisini gösteriyor. Dolayısı ile kalite net şekilde farklılık yaratıyor ve adından da ciddi anlamda söz ettiriyor.

Medusa Home Lux Yemek Odası Takımı

Beyaz ve varak desenleri ile geliştirilmiş olan sınıfının en iyi ürünlerinden birisi olduğunu söyleyebiliriz. Medusa Home markasının yeni sezonda en çok ilgi gören ürünlerinden birisi. Fiyatı ise an itibari ile 6,590 TL.

Medusa Home Lux Yemek Odası Takımı

Medusa Home Miraye Yemek Odası Takımı

Antrasit renk tonları ile kendisini gösteren yeni nesil bir seçenek desek sanıyorum ki yanlış olmaz. Ciddi anlamda farklı ve altyapı olarak da yine kendisini net şekilde gösteren ürünlerden. Bu takıma fiyat olarak 6,350 TL fiyat ile sahip olabileceğinizi unutmayın.

Medusa Home Miraye Yemek Odası Takımı

Medusa Home Mimoza Yemek Odası Takımı

Tasarımsal olarak kendisini net olarak gösteren ve fark yaratan seçeneklerden birisi olarak dikkat çekiyor. Medusa Home markasının büyüyen ve gelişen yapısında kendisini net olarak gösteren bir marka olduğunu da söyleyebiliriz. Bu harika takımın fiyatı ise 9,550 TL.

Medusa Home Mimoza Yemek Odası Takımı

Medusa Home Retro Yemek Odası Takımı

Tasarımsal olarak kendisini net şekilde gösteren bir örnek. Türkiye genelinde bu tip ürünler zaman içerisinde yaygınlaşıyor. Medusa Home, bu gibi tasarımlar konusunda en büyük markalardan birisi de diyebiliriz. Takımın fiyatı 9,900 TL.

Medusa Home Retro Yemek Odası Takımı

Medusa Home Voga Yemek Odası Takımı

Birinci sınıf meşe ağacından tasarlanmış olan en yeni nesil markalardan birisi olduğunu söyleyebiliriz. Voga, yemek odası takımları içerisinde sınırı ciddi anlamda fark yaratan bir örnek. Bu harika ötesi yemek odası takımının fiyatı 8,650 TL.

Medusa Home Voga Yemek Odası Takımı

Medusa Home Tesla Yemek Odası Takımı

Son olarak ismi gibi mükemmel ötesi bir takım daha sizlerle birlikte. Kendine has çizgisi ve tasarımı ile birlikte fark yaratan bir örnek olduğunu da net olarak söyleyebiliriz. Medusa Home markasında inceleyeceğimiz son ciddi modelimiz olduğunu da söyleyebiliriz. Bu harika takımın indirimli fiyatı an itibari ile 8,250 TL.

Medusa Home Tesla Yemek Odası Takımı