Modalife Yemek Odası Fiyatları

Modalife yemek odası takımları; tasarımlarıyla birbirinden güzel modellerin bir araya geldiği ürün grubudur. Modalife yemek odası modelleri; genellikle konsol, vitrin, masa, altı adet sandalye ve televizyon sehpasından meydana gelmektedir. Ayrıca, bazı yemek odası takımlarımızda gümüşlük yer almaktadır. Modalife yemek odası takımlarına ait ürünleri; dilerseniz topluca dilerseniz de parça parça satın alabilirsiniz. Ürünler; özenle seçilmiştir. Ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmeniz için fiyatları ve ölçüleri sizlere internet sitemiz üzerinden sunulmuştur. Modalife yemek odası fiyatları hakkında bilgi almak için internet sitemizin sağ alt kısmında yer alan pencere sayesinde online müşteri temsilcilerimizle iletişim kurabilirsiniz.

Alvin Yemek Odası Takımı

Alvin yemek odası; 2018 koleksiyonumuzla internet sitemiz olan modalife.com üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Ürünümüze; masa ve altı adet sandalye dahildir. Bütçenize ve zevkinize göre her çeşit ürünü Modalife Mobilya’da bulabilirsiniz. Ayrıca, düğün paketlerimiz %30’lara varan indirimlerle satışa sunulmaktadır. Modalife Mobilya; satış sonrası hizmette Türkiye’nin öncü markaları arasında yer almaktadır. Ancak, ürünlerimize aksesuarlar dahil değildir. Modalife Mobilya’nın tüm ürünleri, kalite güvence ve TSE belgelerine sahiptir. Ayrıca, tüm ürünlerimiz iki yıl garanti içermektedir. Ürünlerimizde E1 sınıfından kanserojen madde içermeyen yonga levha kullanılmıştır. Alvin yemek odası; kaliteli mobilyanın ve rakipsiz fiyatın adresi Modalife Mobilya’da satışa sunulmaktadır. Fiyatı ise, 2.370,00 TL olarak belirlenmiştir.

Step Yemek Odası Takımı

Step yemek odası; tv ünitesi, konsol, masa ve sandalyeden meydana gelmektedir. Yatak, baza, sehpa gibi aksesuarlar fiyatlara dahil değildir. Step yemek odası takımı; 24 ay garantiye sahiptir. Modalife Mobilya’dan yapacağınız alışverişlerde ücretsiz nakliye ve montaj imkanlarından yararlanma şansına sahip olabilirsiniz. Modalife yemek odası fiyatları arasında Step yemek odası takımının fiyatı 2.990,00 TL olarak belirlenmiştir.

“Modalife Yemek Odası Fiyatları” üzerine 14 yorum.

1. Merhaba bu web sitesi inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

2. Batman merkezden ben Fatih DOĞANPINAR. Merhabalar bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 11-03-2019 13:54:15

3. Aksaray merkezden ben Nail KEMİK. Selam herkese siten gerçekten çok iyi, tebrikler 17-03-2019 17:01:14

4. Kırklareli merkezden ben İsmail ÖZKAN. Merhaba herkese web siten inanki dikkat çekici, teşekkürler 21-03-2019 05:16:53