ModaLife Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Türkiye’nin çeyiz mobilyacısı olarak bilinen ünlü markanın bugün ModaLife yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğunu inceleyeceğiz. Yeni evlenen çiftlerin ekonomik ancak bir o kadar da modern arayışları için en ideal seçeneklerden birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Web sitemizde genel olarak birçok markayı ele alma yoluna gidiyoruz. Şimdi ise yemek odalarında farklı bir soluk için bu ürünleri ele alacağız.

ModaLife Alvin Yemek Odası Takımı

Markanın birkaç sezondur devam ettirdiği ve en çok ilgi gören yemek odası takımlarından birisi diyebiliriz. Uygun fiyatı ve görsel kalitesi en önemli avantajlarının başında geliyor. 2,590 TL fiyat etiketi ile sipariş edilebilir.

ModaLife Alvin Yemek Odası Takımı

ModaLife Step Yemek Odası Takımı

Kahverengi ve beyaz konseptini en iyi şekilde üzerinde barındıran ve kalite kokan yemek odası takımlarından birisi daha. Ekonomik oluşu, herkes için en cazip olma nedenlerinden birisi. Satış fiyatı ise 3,290 TL olarak dikkat çekiyor.

ModaLife Step Yemek Odası Takımı

ModaLife Hazal Yemek Odası Takımı

İngiliz vari tasarımları sevenler için hazırlanmış olan en kaliteli markalardan birisi diyebiliriz. Özellikle çizgisi ile birlikte varak dokunuşlar da farklılık sebebi diyebiliriz. 4,290 TL fiyat etiketi ile birlikte en ideal ürünlerin başında geldiğini söyleyebiliriz.

ModaLife Hazal Yemek Odası Takımı

ModaLife Grand Yemek Odası Takımı

Yine beyaz ve İngiliz konseptini üzerinde barındıran bir yeni yemek odası takımı daha. Görsellik, kalite ve %100 YERLİ ÜRETİM olmasının yanı sıra çok da uygun fiyatlı. 4,160 TL fiyat etiketi ile herkes için ideal bir seçenek olarak nitelendirilebilir.

ModaLife Grand Yemek Odası Takımı

ModaLife Çırağan Yemek Odası Takımı

İsmi ile dikkatleri çektiği kadar tasarımı ile de ciddi anlamda farklılık yaratan bir marka olduğunu söyleyebiliriz. 6,990TL gibi bir fiyat ile bu büyüleyici görüntüye sahip yemek odasına sahip olabileceğinizi asla unutmayın. Görsellik ve sağlamlık bu ürün i,çin her anlamda fark yaratır.

ModaLife Çırağan Yemek Odası Takımı

ModaLife Leonis Yemek Odası Takımı

İsmi ile farklılığını her şekilde ortaya koyan listemizde ki en son ve en göz alıcı yemek odası takımlarından birisi diyebiliriz. 4,790 TL gibi bir fiyat ile internet üzerinde ve tüm ModaLife mağazalarında resmi olarak satışa çıkarılıyor. Dolayısı ile evlerinizin vazgeçilmez seçeneklerinden birisi olacak.

ModaLife Leonis Yemek Odası Takımı