Modern Bir Yemek Odasına Sahip Olmak

Hayatımızın çoğunu geçirdiğimiz evlerimiz, huzurlu bir yaşamı sağlamak ve yoğun bir günün ardından eğlenebilmek için düzenlenmesinde en çok özen isteyen konulardan biridir. Evin belki de en sıcak, en samimiyet isteyen odası yemek odası olduğundan bu odanın düzenlenmesi için eşyalar özenle seçilmiş olmalılar. Çeşit çeşit yemek odası modelleri olsa da kimi zaman karar vermek zor olabilmekte. Bu gibi durumlarda yemek odanızda istediğiniz temayı seçmeli, ardından da yavaş ve dikkatli bir şekilde eşyalarınızı seçmelisiniz. Yemek odanızın samimiyet içeren bir oda olabilmesi için eşyaların samimiyet içermesi gerekir. Bu eşyalar arasında en önemlilerinden biri olan yemek odası masası, odayı bir anda farklı bir hale getirebilir.

Yemek Masası Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Güzel bir yemek masası seçmeden önce, yemek odası modelleri arasından size hitap edeni seçmeli ve bu seçime uygun bir yemek masası satın almalısınız. Tek başına hiçbir eşyanın anlamı olmayacağı gibi, bütün ve güzel bir resim için tüm eşyaların aynı tema doğrultusunda seçilmiş olması gerekir. Bu doğrultuda yemek masası seçimi önemlidir. Yanlış bir masa seçmeden önce her ayrıntıyı tek tek düşünmek en iyisidir, bunlardan biri de yemek masanızı yerleştireceğiniz yerdir. Eğer masayı salonunuza yerleştirmek yerine tamamen yeni bir odaya ayıracaksanız bolca alanınız var demektir. Masanızı koymak istediğiniz alanı seçtikten sonra bu alanın ölçüsünü alın ve bu ölçüye göre bir masa satın alın. Diğer ayrıntıları da masanın yapılma malzemesi ve renk olarak sıralayabiliriz. Masa genel olarak ahşap tercih edilmekle birlikte farklı bir konseptiniz yoksa siz de ahşap tercih edebilirsiniz. Renk olarak da yemek odanızın temasına uygun bir renk seçerek samimi bir oda oluşturduğunuza emin olun.

“Modern Bir Yemek Odasına Sahip Olmak” üzerine 9 yorum.

1. Şu an yemek odalarında masası ile birlikte L tipi koltuklar çok revaçta. Büyük yemek odaları için ise orta kısımda yer alan köşeli takımlarda olabilir bence

2. yemek odası modelleri için kendinize özgü seçimler yapın. Çeyizlik alıyoruz diye bir sürü kişinin fikri ile alındı zamanında. Hevesim hep kursağımda kaldı.

3. yemek odası modelleri oluşturulurken çok küt kesimler yapılan tasarımlar var. Bunlardan uzak durun bence. Modern olmak demek küt kesimle birleşmek değildir. Daha estetik ve harika bir duruşu olan iskelet seçimi yapabilirsiniz.

4. Yemek odası seçimlerinde benim önceliğim görselliktir. Yoksa hepsinin köşesi var, bucağı var. Temizlik ve yerleşimde sıkıntı çıkarmasın yeter.

5. Batman merkezden ben Şehabullah TÜRKMEN. Merhaba herkese siten inan ki dikkat çekici, şukuladım 16-04-2019 18:01:10

6. Tokat merkezden ben Figen SOYASLAN. Merhabalar web siten vallaha güzel, teşekkürler 01-06-2019 06:10:52

7. Kırklareli merkezden ben Ayşe KOÇ . Merhaba sayfanız yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 24-06-2019 08:25:19