Mondi Yemek Odası Modelleri

Mobilya sektöründe 1993’ten bu yana varlığını sürdüren Mondi, sektörde sağlam bir yer edinmiştir. Kurulduğundan beri her yıl ki hedefi hizmet alanını genişletmek olan Mondi pek çok alana yayılmayı başarmıştır. Mondinin hizmet verdiği alanlar şu şekilde sıralanabilir; oturma grupları, yatak odaları, yemek odaları, genç ve bebek odaları, TV üniteleri ve portmantolar, yatak ve bazalar, ev tekstili, halı, aksesuar ve bahçe mobilyası. Ayrıca Mondi’nin şartlara özel konsept ürünleri de vardır. Ürettiği tüm bu ürünleri de üç yüzü aşkın satış noktasına ulaştırarak işini tamamlıyor. Mondi’nin her tasarım ürünü çok güzel olsa da, Mondi Yemek Odası Modelleri alanında en iyilerindendir. “Evini Mondile, hayatı yenile” sloganıyla da tasarımlarındaki amaçları açıkça ortaya koymakta.

Mondi’deki Yemek Odaları

Yemek odası, evin en önemli yerlerinden biri olduğundan bu odanın dizaynı ayrı bir özen ister. Mondide ki Yemek Odası Modelleri; tropez oda takımı, merlin oda takımı, luna oda takımı , lorenz oda takımı , villa oda takımı , ferra oda takımı , astoria oda takımı , elegance oda takımı , mabel oda takımı , carina oda takımı , vienna oda takımı , vitaly oda takımı, piero oda takımı , paris oda takımı ve romantica oda takımı olarak sıralanabilir. Her yemek odasının kendine has temaları olduğu gibi Mondi Yemek Odalarının da kendine özel temaları vardır. Tropez yemek odasının renkleri ceviz-lacivertken kullanım amacı yüksek ayak uygulamasıyla temizliği rahat yapmaktır. Mermer desen modasını ise merlin oda takımı sergiliyor. Meşe ve opak beyaz renkleriyle şık bir görünüm elde ederken, raflarda bulunan stoplama sistemi yardımıyla fonksiyonellik sunar. Luna oda takımı ise modern tarzıyla müşterilerin gözleri önünde bulunuyor. Bakır renkli kulplar, dekoratif büfeler ve ceviz renkli mobilyalar ile luna oda takımı güzel bir seçenek.

Yemek Odalarının Önemi

Tüm ailenin bir arada yemek yediği, misafirlerin ağırlandığı, güzel anların paylaşıldığı bu oda evin bir nevi sembolüdür. Bu bakımdan yemek odanızı güzel bir şekilde dizayn etmeniz önemlidir.

2K Paylaşımlar