Mondi Yemek Odası Takımı İndirimleri 2019

İndirimli yemek odası arayışı içerisinde iseniz sizlere bu makalemizde Mondi Yemek Odası Takımı İndirimleri 2019 kataloğu ile alakalı bilgi sunacağız. Kısa süre içerisinde markanın üretimini yaptığı mükemmel ötesi ürünler sayesinde ortaya farklı seçenekler çıkıyor. Geneli düşündüğümüz zaman Mondi markasının eşsiz ürünlerinde ki indirim, her insanın heyecan ile beklediği seçenekler arasında.

Mondi Castello Yemek Odası İndirimi

Yeni sezon ürünleri içerisinde en ilgi görecek olan seçeneklerden birisi. Castello, özellikle renk konsepti ile ciddi anlamda fark yaratıyor. Bu mükemmel takıma 871 TL yerine 734 TL fiyat etiketi ile sahip olabiliyorsunuz.

Mondi Castello Yemek Odası İndirimi

Mondi Tropez Yemek Odası İndirimi

Petrol yeşili renginin eşsiz görüntüsü ve Mondi markasının muazzam kalitesi ciddi anlamda farklılıklar sunuyor ve her geçen gün yeni nesil seçenekler ortaya çıkıyor. Bu eşsiz yemek odası takımı indirimli olarak 7,248 TL yerine 5,975 TL gibi fiyat etiketi ile sizlere sunuluyor.

Mondi Tropez Yemek Odası İndirimi

Mondi Merlin Yemek Odası İndirimi

İngiliz vari bir yeni nesil seçenek arayışı içerisinde iseniz Merlin yemek odası tam sizlik. Özellikle modern mobilya tasarımı ciddi anlamda kendisini gösteriyor. 5,190 TL fiyat etiketi yerine 4,279 TL fiyat ile bu ürünü satın alabilme şansına erişebilirsiniz.

Mondi Merlin Yemek Odası İndirimi

Mondi Luna Yemek Odası İndirimi

Ağaç görüntü kalitesinin eşsiz örneklerinden birisi. Kahverengi renk tonu ağırlıklı olarak kendisini gösteren bu mobilya, her geçen gün yenilik yaratıyor. Mondi markasının ideal ürünlerinden olan bu yemek odasını 6,404 TL yerine 5,277 TL kendisini net olarak gösteriyor.

Mondi Luna Yemek Odası İndirimi

Mondi Lorenz Yemek Odası İndirimi

Yenilikçiliği benimseyen markaların başında gelen seçeneklerden birisi olan Lorenz, Avrupai tasarımları ile ciddi anlamda farklılık yaratıyor. 8,230 TL yerine bu harika yemek odasına 6,782 TL gibi muazzam bir indirim ile sahip olabileceğinizi de unutmayın.

Mondi Lorenz Yemek Odası İndirimi

Mondi Villa Yemek Odası İndirimi

Listemizde ki indirimli yemek odalarının en sonuncusunu hep birlikte ele alma yoluna gideceğiz. Mondi Villa yemek odası takımı, konforu ve görselliği ile birlikte yeni sezonun en ideal ürünlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Bu harika yemek odasu takımına 4,297 TL yerine 3,542 TL gibi muazzam bir indirimli fiyat ile sahip olma şansını yakalayabiliyorsunuz.

Mondi Villa Yemek Odası İndirimi