Mondi Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Türkiye’de en ciddi anlamda farklılıkları yaratan seçeneklerden olan Mondi yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğunu incelemek istiyoruz. Yemek odası üretimi konusunda Avrupa tasarımlarını en uygun fiyat seçenekleri ile ülkemize taşıyan yagene markalardan birisinden bahsediyoruz. Kısa süre içerisinde trendi belirleyen başlıca markalar arasında girdi ve şimdi de 2019 kataloğuna göz gezdirme yoluna gideceğiz.

Mondi Paris Yemek Odası Takımı

Krem ve kahverengi tonlarının vazgeçilemez ahengi sayesinde yemek odalarınızda inanılmaz esintiler kendisini net şekilde gösterecek. Paris yemek odası Fransa’dan ülkemize getirilen bir tasarım. Fiyatı ise 3,782 TL olarak dikkat çekiyor.

Mondi Paris Yemek Odası Takımı

Mondi Piero Yemek Odası Takımı

Yine konsept olarak Paris takımı ile benzer ancak LED aydınlatmaların göz alıcılığı ile görselleştirilmiş kaliteli bir yemek odası daha. Yeni sezon kataloğunun kısa süre içerisinde en çok ilgi gören ürünlerinden birisi olarak da ön plana çıkıyor. Bu takıma 4,457 TL fiyat etiketi ile sahip olabilirsiniz.

Mondi Piero Yemek Odası Takımı

Mondi Vitaly Yemek Odası Takımı

Kaba görüntüyü sevmeyen, daha minimalist yemek odalarının cazibesine inanan ev sahipleri için son derece ideal seçeneklerden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Türkiye genelinde özellikle birkaç senelik dilim içerisinde bu tarz yemek odaları moda. 4,467 TL fiyat etiketi ile satışta.

Mondi Vitaly Yemek Odası Takımı

Mondi Vienna Yemek Odası Takımı

Krem rengi tonlarının klasik çizgiler ile bütünleştiği bir yeni sezon yemek odası takımı daha sitemizde sizlerle. Sandalyelerinde ki tasarımsal bütünlük ve renk uyumu son derece sade. Aşırı görsellikten kaçınma amacı içerisinde olanlar için son derece ideal. Bu takıma 4,852 TL fiyat etiketi ile sahip olabilirsiniz.

Mondi Vienna Yemek Odası Takımı

Mondi Carina Yemek Odası Takımı

Doğrudan kahverengi ve petrol yeşili sandalye konsepti ile zıt renklerin inanılmaz uyumunu üzerinde barındıran yeni nesil bir yemek odası takımı diyebiliriz. Türkiye genelinde bu tarz zıt renkli takımlara olan ilgi her geçen gün daha fazla artıyor. Bu takıma 4,663 TL fiyat etiketi ile sahip olabileceğinizi unutmayın.

Mondi Carina Yemek Odası Takımı

Mondi Astoria Yemek Odası Takımı

İngiliz yemek odası tasarımlarının göz alıcı örneklerini kısa süre içerisinde bizlere sunan yeni nesil bir yemek odası takımı daha. Fiyatı son derece uygun, göz alıcılığı ise son derece kuvvetli. 5,077 TL fiyat etiketi ile sahip olabileceğinizi unutmayın.

Mondi Astoria Yemek Odası Takımı