Rapsodi Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Türkiye genelinde ciddi anlamda farklılıklar sunan yeni nesil Rapsodi yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları üzerinde duracağız. Rapsodi markası Türkiye genelinde ciddi anlamda fark yaratan markalardan. Mobilya alanında özellikle son dönemde ciddi değişimler kendisini gösterdi. Şimdi en yeni modeller üzerinde biraz daha etraflıca durma yoluna gideceğiz.

Rapsodi Tempo Yemek Odası Takımı

Beyaz rengi, sadeliği ancak bir o kadar da modern çizgisi ile adından ciddi anlamda söz ettiren bir ürün diyebiliriz sanırım. Rapsodi markasının kalitesini her açıdan yansıtan bir ürün. Bu mükemmel takıma 2,308 TL‘ye sahip olabilirsiniz.

Rapsodi Tempo Yemek Odası Takımı

Rapsodi Victoria Yemek Odası Takımı

Birinci sınıf gürgen ağacı tasarımı ile birlikte Türkiye genelinde en çok satan yemek odası takımlarından birisi olarak dikkatleri çekiyor. Victoria, yemek odaları içerisinde kuşkusuz en göz alıcı seçeneklerden birisi. Bu mükemmel takıma 3,800 TL fiyat ile sahip olun.

Rapsodi Victoria Yemek Odası Takımı

Rapsodi Verona Yemek Odası Takımı

Krem rengi tonları ile ciddi anlamda modern bir takım daha sizlerle birlikte. Her açıdan yeni bir tasarım, yeni bir örnek olarak niteleyebiliriz. Masa tasarımından vitrin tasarımına ciddi anlamda fark yaratacak bir ürün. Fiyatı ise 3,646 TL.

Rapsodi Verona Yemek Odası Takımı

Rapsodi Walnut Yemek Odası Takımı

Ceviz konseptinde geliştirilmiş olan ve her geçen gün daha ciddi şekilde farkını ortaya koyan modern takımlar arasında kendisini gösteriyor. Mobilyanın kalitesi sayesinde çok uzun yıllar modası geçmeden kullanabilirsiniz. Fiyat olarak 2,647 TL belirlenmiş.

Rapsodi Walnut Yemek Odası Takımı

Rapsodi Regal Yemek Odası Takımı

Mobilyaların şekillendirilmesi ve farklılaştırılması ile alakalı olarak çok ciddi anlamda farklılıklar göze çarpıyor. Bu mükemmel takımın tasarımı, dünya genelinden derlenerek bir kombin haline getirildi ve ciddi anlamda farklılıklar yaratıldı. 3,382 TL fiyat etiketi ile sipariş edebilirsiniz bu takımı.

Rapsodi Regal Yemek Odası Takımı

Rapsodi Florida Yemek Odası Takımı

Beyaz renk konsepti ve İngiliz tasarımı ile ciddi anlamda farklılıkları ile ön plana çıkan bir marka olduğunu söyleyebiliriz sanırım. Florida yemek odası takımının en güzel yanı, 2019 yemek odası dekorasyon prensipleri ile birebir uyumluluk göstermesi diyebiliriz. İşte bu nedenle an itibari ile indirimli olarak 2,960 TL‘ye bu takıma sahip olabilirsiniz.

Rapsodi Florida Yemek Odası Takımı