Tepe Home Yemek Odası Fiyatları

Uzun yıllardır bu sektörde yer alan Tepe Home; birbirinden farklı tasarımlarıyla gözlerimizi kamaştırmaktadır. Genellikle ithal ürünlere yer veren Tepe Home; bizleri Avrupa modasıyla buluşturmaktadır. Tepe Home; birbirinden farklı yemek odası modelleriyle hem zevkimize hem de bütçemize hitap etmektedir. Sunduğu kalite dikkate alındığında Tepe Home yemek odası fiyatları; diğer markalara kıyasla çok daha uygundur.

Tepe Home Yemek Odası Takımları

Tepe Home yemek odası modelleriyle misafirlerinize daha şık bir ortamda yemekler sunabileceksiniz. Yemek odaları; hepimizin evinde özel bir yer ayırmaya çalıştığı odalardır. İçerisine ilgi ve sevgi katılarak hazırlanan yemeklerin yendiği, ziyafetlerin verildiği, misafirlerin ağırlandığı ve kutlamaların yapıldığı yemek odalarının dekorasyonu önem taşımaktadır. Yemek odaları, önemli zamanlara tanıklık ettiği için hem sizlerin zevkini yansıtmalı hem de dekorasyonu iyi bir şekilde yapılmış olmalıdır. Tepe Home yemek odası takımları; bu amaç doğrultusunda üretilmiş yemek odalarıdır.

Tepe Home’da Bulunan Yemek Odaları

Kır/country, eklektik tarz, modern, İskandinav tarzı ve minimalist tarzlar; yemek odanızı dekore ederken faydalanabileceğiniz tarzlar arasında yer almaktadır. Ancak, yemek odanızı dekore ederken herhangi bir tarza bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Tepe Home yemek odası modelleri arasında yer alan Astoria yemek odası; bronz bir görünüme sahip olmakla beraber aynı zamanda modern tarzın esintilerini de taşımaktadır. Astoria yemek odası; büfe, büyütülebilir yemek masası, sabit masa, konsol ve sandalyelerden oluşur. Tepe Home yemek odası modelleri arasında yer alan Oscar modeli ise beyaz ağırlıklı olmakla beraber salonla ortak kullanıma elverişli olmasıyla ön plana çıkmaktadır. Oscar yemek odası takımları; konsol, gümüşlük, yemek masası, orta sehpa, puf ve kumaş kaplı sandalyelerden meydana gelmektedir. Oscar ve Astoria modelleri; Tepe Home yemek odası fiyatları bakımından da uygundur.