Tepe Home Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Her geçen gün büyüyen sektör içerisinde bugün sizlerle birlikte Tepe Home yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatları sizlerle. Yeni nesil mobilya markalarından birisi olarak adından ciddi anlamda söz ettiren seçeneklerden birisi diyebiliriz. Şimdi en yeni seçenekleri sizlere sunma yoluna gideceğiz. Hemen detaylar üzerine eğilelim.

Tepe Home Astoria Yemek Odası Takımı

Kahverengi ve krem renk tonlarının inanılmaz seçeneklerinden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Astoria, bu anlamda yeni nesil bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Fiyat olarak ise 8,475 TL belirlenmiş durumda.

Tepe Home Astoria Yemek Odası Takımı

Tepe Home Santino Yemek Odası Takımı

Sadeliği seven ve klasik seçenekleri günümüz modern tasarımları ile satın almak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Altyapı olarak da sağlamlığı tartışılmaz. Bu takıma sadece 7,490 TL fiyat ile sahip olabilirsiniz.

Tepe Home Santino Yemek Odası Takımı

Tepe Home Gayda Yemek Odası Takımı

Çizgisi ile geçmiş dönem mobilyalarını ciddi anlamda anımsatan mükemmel ötesi bir seçenek. Avrupai klasik tasarımında en ideal örneklerinden birisi demek yanlış olmaz sanırım. Bu takıma sadece 20,966 TL fiyat etiketi ile sahip olabilirsiniz.

Tepe Home Gayda Yemek Odası Takımı

Tepe Home Marsilya Yemek Odası Takımı

Kapak fotoğrafımız ilginizi çekti ise doğru takım bu takım. Marsilya yemek odası takımı, mükemmel kalitesi ve görüntüsü ile adından ciddi anlamda söz ettiriyor. MDF malzemeden üretilmiş son derece sağlam bir takım denebilir sanırım. Bu mükemmel ötesi yemek odası takımına sadece 6,890 TL fiyat etiketi ile sahip olabilirsiniz.

Tepe Home Marsilya Yemek Odası Takımı

Tepe Home Oban Yemek Odası Takımı

İngiliz vari bir yemek odası takımı arayışı içerisinde iseniz Tepe Home bu anlamda sizlere en ideal seçeneklerden bir tanesini sunuyor. Oban yemek odası, her geçen gün daha yeni seçenekleri de sizlere sunuyor. Bu mükemmel ötesi takımın fiyatı ise 8,840 TL olarak kendisini gösteriyor.

Tepe Home Oban Yemek Odası Takımı

Tepe Home Oscar Yemek Odası Takımı

Yine beyaz renk ağırlıklı olarak ciddi anlamda ön plana çıkan seçenekler arasında kendisini gösteriyor. Yemek odası takımının alternatifleri çok fazla. Oscar yemek odası takımı ciddi anlamda yenilikleri sunuyor. Bu takımın fiyatı ise an itibari ile 15,573 TL olarak internet sitelerinde ve showroomlarda sizleri bekliyor.

Tepe Home Oscar Yemek Odası Takımı