Vivense Yemek Odası Masa Takımı Modelleri 2019

Yaratıcılığı zarafet ile buluşturma amacı içerisinde olanlara bugün Vivense yemek odası masa takımı modelleri 2019 kataloğu ve fiyatlarını sunalım. Türkiye’de online mobilya alışverişi konusunda ciddi anlamda farklılıklar sunan bir seçenek diyebiliriz sanırım. Şimdi bu konu üzerinde en ideal modelleri sizlere sunmak için çabalayacağız.

Vivense Alto Yemek Masası Takımı

Modern bir seçenek arayışı içerisinde olan herkes için yeni nesil örnekler kendisini gösteriyor. Vivense markası bu anlamda en ciddi farklılıkları sunuyor. Alto, ciddi anlamda modern bir ürün ve sizleri kendisine hayran bırakacak. Bu takımın fiyatı 840 TL.

Vivense Alto Yemek Masası Takımı

Vivense Eris Yemek Masası Takımı

Yine modern ancak bir o kadar da sade seçeneklerden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Türkiye geneline kısa zaman içerisinde en çok satışı yapılan ürünler arasında kendini gösteriyor. Vivense markasının bu ürünü 1,990 TL.

Vivense Eris Yemek Masası Takımı

Vivense Night Ayak Yemek Masası Takımı

İsmi biraz farklı gibi dursa da ülkemize tasarlanmış en modern yemek masası takımlarından birisi olduğunu söyleyebiliriz. Vivense markasının ciddi anlamda satan bir diğer ürünü. Bu harika takımın güncel fiyatı ise 2,340 TL.

Vivense Night Ayak Yemek Masası Takımı

Vivense Loft Yemek Masası Takımı

Kendine has rengi ve tasarımı ile birlikte yemek odası için en ideal tasarımlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Türkiye genelini düşündüğümüz zaman bu tarz ürünler tam anlamı ile fark yaratıyor. Takımın fiyatı ise an itibari ile 1,130 TL.

Vivense Loft Yemek Masası Takımı

Vivense Noris Yemek Masası Takımı

Klasiğe daha yakın ancak görüntüsü ile konsepti sizlere sunan en yeni nesil seçeneklerden birisi. Türkiye, bu anlamda ciddi şekilde fark yaratıyor. Vivense markasının eşsiz ürünlerini sizlere sunmak bizim için ayrıca mutluluk verici bir diğer seçenek. Takımın fiyatı da an itibari ile indirimli olarak 1,190 TL olarak belirlenmiş durumda.

Vivense Noris Yemek Masası Takımı

Vivense Öykü Yemek Masası Takımı

Listemizde sizler için inceleme altına alacağımız en son seçenek olarak bu ürünü niteleyebiliriz. Klasik ve bir o kadar da modern örneklerden birisi. Bu harika ötesi takım, kendine has rengi ve deseni ile yine fark yaratan örnekler arasında. Bu harika takıma 1,473 TL fiyat etiketi ile sahip olabilirsiniz.

Vivense Öykü Yemek Masası Takımı