Vivense Yemek Odası Takımı Modelleri 2019

Evlerinizde yeni bir soluk, İngiliz vari dekorasyon konsepti için sizlere Vivense yemek odası takımı modelleri 2019 kataloğunu sunmak istiyoruz. Vivense, bildiğimiz gibi online mobilya mağazası olarak her geçen gün daha yeni örnekleri bizlere sunuyor. Bizde elimizden geldiğince sizlere tüm modelleri fiyat seçenekleri ile birlikte sunma yoluna gidiyoruz.

Vivense Loft Yemek Odası Takımı

Gri renk tonları ve cam masa konsepti ile birlikte tam anlamı ile tasarım ve modern bir yemek odası takımı. Vivense markasının eşsiz kalitesi ile sizlere sunuluyor. 4,290 TL fiyat etiketi ile birlikte online olarak sipariş edebilirsiniz.

Vivense Loft Yemek Odası Takımı

Vivense Ladezma Yemek Odası Takımı

Tam anlamı ile modern mobilya tasarımlarının kısa vadede kendisini gösterdiği modern bir 2019 kataloğu ürünü. Yemek odaları için gerçek anlamda rengarenk ve trendleri üzerinde barındıran bir ürün. 3,540 TL fiyat etiketi ile sahip olabiliyorsunuz.

Vivense Ladezma Yemek Odası Takımı

Vivense Cumba Yemek Odası Takımı

Birinci sınıf MDF kalitesi ile üretilmiş olan yine yeni sezon katalog ürünlerinden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Renk olarak da desen olarak da son derece modern bir konsept. 5,540 TL fiyat etiketi ile indirimli şekilde sizlerle.

Vivense Cumba Yemek Odası Takımı

Vivense Öykü Yemek Odası Takımı

Pembe ve beyaz renk konseptinin inanılmaz bir görüntü ahengini bizlere sunduğu kaliteli mobilyalardan birisi. İngiliz vari konsept arayanlar için en ideal yemek odası örneği. Sadece ve sadece 4,490 TL fiyat etiketi ile birlikte sizlere sunuluyor.

Vivense Öykü Yemek Odası Takımı

Vivense Maria Yemek Odası Takımı

%100 ağaç tasarımı ile geliştirilmiş olan ve bungalov görüntüsü ile birlikte fark yaratmak isteyenlere özel yeni bir tasarım. Vivense markasının Avrupa konsepti ile geliştirilmiş olan en gelişmiş örneklerinden birisi de denebilir. Bu mükemmel takıma indirimli olarak 7,890 TL gibi bir miktara sorunsuz şekilde sahip olabilirsiniz.

Vivense Maria Yemek Odası Takımı

Vivense Blanc Yemek Odası Takımı

Listemizde son olarak inceleme yoluna gideceğimiz yine tasarım ve modern konseptli mobilyalardan birisi olarak dikkat çekiyor. Özellikle kısa vadede son derece ilgi gören ancak fiyat anlamında biraz pahalı gelebilecek konsepte sahip. Bu ürün 10.000 TL dolaylarından şuan indirimli bir şekilde 8,590 TL fiyat etiketi ile siz değerli müşteriler ile buluşuyor.

Vivense Blanc Yemek Odası Takımı